TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.03.10-Diğer mayalı içecekler (örneğin elma şarabı, armut şarabı, bal likörü); alkol içeren karışık içecekler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | AYDIN | 2 | 2 | 4
| 5 | 59 | 4 | 74 | * | DENİZLİ | 4 | 7 | 1
| 5 | 65 | 5 | 83 | 1,602,006 | GAZİANTEP | 1 | 2 | 3
| 0 | 7 | 5 | 17 | * | İZMİR | 4 | 5 | 1
| 0 | 32 | 7 | 45 | 1,431,224 | Toplam | 11 | 16
| 9 | 10 | 163 | 21
| 219 | 6,042,230 |
|
|