TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.02.12-Taze üzüm şarabı (köpüklü şarap hariç); üzüm şırası İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | | ANTALYA | 2 | 4 | 2
| 3 | 33 | 8 | 50 | * | * | | ARTVİN | 1 | 0 | 1
| 2 | 0 | 1 | 4 | * | * | | AYDIN | 3 | 5 | 5
| 5 | 69 | 9 | 93 | * | * | | BALIKESİR | 1 | 0 | 1
| 0 | 7 | 1 | 9 | * | * | | BURSA | 1 | 1 | 0
| 0 | 2 | 1 | 4 | * | * | | ÇANAKKALE | 3 | 4 | 3
| 0 | 29 | 5 | 41 | * | * | | DENİZLİ | 9 | 16 | 2
| 9 | 105 | 13 | 145 | 34,524,501 | | DİYARBAKIR | 3 | 1 | 1
| 2 | 6 | 1 | 11 | * | * | | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | * | | ELAZIĞ | 2 | 5 | 0
| 0 | 26 | 6 | 37 | * | * | | HATAY | 1 | 2 | 0
| 0 | 2 | 0 | 4 | * | * | | ISPARTA | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | * | | MERSİN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | * | | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 5 | 0 | 5 | * | * | | İZMİR | 11 | 15 | 2
| 1 | 77 | 22 | 117 | 3,524,721 | | KIRKLARELİ | 6 | 7 | 3
| 1 | 21 | 4 | 36 | 1,034,965 | | MANİSA | 3 | 2 | 1
| 0 | 10 | 2 | 15 | * | * | | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | * | | NEVŞEHIR | 4 | 3 | 3
| 1 | 21 | 3 | 31 | 5,544,896 | | TEKİRDAĞ | 8 | 12 | 1
| 0 | 61 | 13 | 87 | 10,538,722 | | AKSARAY | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | * | | Toplam | 64 | 80
| 25 | 25 | 481 | 92
| 703 | 93,344,483 |
|
|