TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.02.11-Köpüklü şarap, taze üzümden İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | | ANKARA | 1 | 2 | 0
| 1 | 32 | 4 | 39 | * | | AYDIN | 1 | 3 | 1
| 0 | 10 | 5 | 19 | * | | DENİZLİ | 4 | 11 | 1
| 6 | 80 | 10 | 108 | 1,124,213 | | İZMİR | 1 | 3 | 0
| 0 | 22 | 3 | 28 | * | | NEVŞEHIR | 3 | 3 | 3
| 1 | 20 | 3 | 30 | * | | TEKİRDAĞ | 1 | 5 | 0
| 0 | 30 | 9 | 44 | * | | Toplam | 11 | 27
| 5 | 8 | 194 | 34
| 268 | 2,376,520 |
|
|