TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.12-Kabuksuz yumurta ve yumurta sarıları (taze veya korunmuş); kabuklu yumurtalar (korunmuş veya pişmiş); yumurta akı (albümin) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 3 | 4 | 2
| 1 | 32 | 27 | 66 | * | BALIKESİR | 1 | 3 | 3
| 0 | 46 | 3 | 55 | * | İSTANBUL | 2 | 0 | 0
| 0 | 9 | 0 | 9 | * | İZMİR | 2 | 4 | 1
| 1 | 103 | 9 | 118 | * | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | MANİSA | 1 | 0 | 4
| 4 | 16 | 3 | 27 | * | KARAMAN | 1 | 1 | 1
| 0 | 21 | 1 | 24 | * | Toplam | 11 | 12
| 11 | 6 | 231 | 43
| 303 | 304,701,009 |
|
|