TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.12-Kabuksuz yumurta ve yumurta sarıları (taze veya korunmuş); kabuklu yumurtalar (korunmuş veya pişmiş); yumurta akı (albümin) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | AFYONKARAHİSAR | 3 | 4 | 2
| 1 | 32 | 27 | 66 | * | | BALIKESİR | 1 | 3 | 3
| 0 | 46 | 3 | 55 | * | | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | | İZMİR | 1 | 1 | 0
| 1 | 26 | 0 | 28 | * | | MANİSA | 1 | 0 | 4
| 4 | 16 | 3 | 27 | * | | KARAMAN | 1 | 1 | 1
| 0 | 21 | 1 | 24 | * | | Toplam | 8 | 9
| 10 | 6 | 148 | 34
| 207 | 302,596,334 |
|
|