TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.11-Çorbalar, et ve balık suları ile bunlardan yapılan maddeler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 4 | 4 | 1
| 5 | 47 | 12 | 69 | 1,941,000 | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 1 | 1 | 4 | * | AYDIN | 2 | 2 | 1
| 2 | 80 | 0 | 85 | * | BALIKESİR | 2 | 4 | 2
| 18 | 592 | 37 | 653 | * | BURSA | 4 | 7 | 7
| 6 | 87 | 5 | 112 | 11,691,550 | ÇANAKKALE | 3 | 16 | 10
| 3 | 285 | 15 | 329 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 5 | 14 | 2 | 22 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | GAZİANTEP | 12 | 23 | 26
| 30 | 734 | 83 | 896 | 10,280,141 | MERSİN | 4 | 19 | 12
| 36 | 400 | 88 | 555 | 5,570,935 | İSTANBUL | 18 | 66 | 48
| 79 | 844 | 273 | 1310 | 24,191,196 | İZMİR | 13 | 110 | 110
| 33 | 1448 | 366 | 2067 | 22,472,037 | KASTAMONU | 1 | 1 | 1
| 1 | 7 | 5 | 15 | * | KAYSERİ | 3 | 3 | 1
| 9 | 23 | 2 | 38 | * | KOCAELİ | 2 | 7 | 7
| 1 | 141 | 9 | 165 | * | KONYA | 6 | 7 | 3
| 5 | 133 | 47 | 195 | 8,608,626 | KÜTAHYA | 4 | 3 | 0
| 2 | 58 | 9 | 72 | 1,695,913 | MANİSA | 2 | 12 | 3
| 17 | 371 | 13 | 416 | * | KAHRAMANMARAŞ | 4 | 3 | 0
| 0 | 70 | 5 | 78 | 652,000 | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 2
| 2 | 23 | 4 | 33 | * | SAKARYA | 2 | 3 | 0
| 0 | 35 | 10 | 48 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ŞANLIURFA | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 5 | 0 | 5 | * | YOZGAT | 1 | 2 | 4
| 4 | 110 | 4 | 124 | * | OSMANİYE | 1 | 0 | 0
| 0 | 2 | 0 | 2 | * | Toplam | 96 | 297
| 238 | 259 | 5520 | 993
| 7307 | 87,103,398 |
|
|