TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.11-Çorbalar, et ve balık suları ile bunlardan yapılan maddeler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 1 | 3 | 1
| 3 | 38 | 12 | 57 | * | AYDIN | 1 | 1 | 1
| 2 | 7 | 0 | 11 | * | BALIKESİR | 2 | 2 | 1
| 11 | 106 | 9 | 129 | * | BURSA | 5 | 51 | 23
| 22 | 514 | 289 | 901 | 16,266,550 | ÇANAKKALE | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 5 | 14 | 2 | 22 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | GAZİANTEP | 10 | 16 | 18
| 21 | 546 | 62 | 663 | 8,128,326 | İSTANBUL | 18 | 64 | 62
| 49 | 1012 | 296 | 1483 | 31,824,008 | İZMİR | 5 | 33 | 17
| 17 | 836 | 92 | 995 | 3,305,600 | KASTAMONU | 1 | 1 | 1
| 1 | 7 | 5 | 15 | * | KAYSERİ | 2 | 1 | 1
| 3 | 12 | 2 | 19 | * | KONYA | 3 | 2 | 1
| 4 | 37 | 15 | 59 | * | KÜTAHYA | 3 | 2 | 0
| 2 | 46 | 10 | 60 | * | MANİSA | 2 | 17 | 5
| 19 | 380 | 15 | 436 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 2
| 2 | 23 | 4 | 33 | * | SAKARYA | 2 | 2 | 0
| 0 | 13 | 11 | 26 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 6 | 0 | 6 | * | Toplam | 62 | 200
| 133 | 161 | 3610 | 826
| 4932 | 59,524,484 |
|
|