TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.11-Çorbalar, et ve balık suları ile bunlardan yapılan maddeler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 1 | 3 | 1
| 3 | 38 | 12 | 57 | * | AYDIN | 1 | 1 | 1
| 2 | 7 | 0 | 11 | * | BALIKESİR | 3 | 5 | 3
| 22 | 608 | 41 | 679 | * | BURSA | 5 | 51 | 23
| 22 | 514 | 289 | 901 | 16,266,550 | ÇANAKKALE | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 5 | 14 | 2 | 22 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | GAZİANTEP | 12 | 19 | 23
| 25 | 595 | 68 | 730 | 8,720,546 | MERSİN | 1 | 18 | 12
| 28 | 316 | 78 | 452 | * | İSTANBUL | 17 | 63 | 59
| 38 | 906 | 305 | 1371 | 31,093,508 | İZMİR | 10 | 105 | 105
| 32 | 1411 | 351 | 2004 | 21,856,509 | KASTAMONU | 1 | 1 | 1
| 1 | 7 | 5 | 15 | * | KAYSERİ | 2 | 1 | 1
| 3 | 12 | 2 | 19 | * | KOCAELİ | 1 | 2 | 2
| 1 | 52 | 3 | 60 | * | KONYA | 3 | 2 | 1
| 4 | 37 | 15 | 59 | * | KÜTAHYA | 4 | 3 | 0
| 2 | 55 | 10 | 70 | 1,695,913 | MANİSA | 2 | 17 | 5
| 19 | 380 | 15 | 436 | * | KAHRAMANMARAŞ | 2 | 3 | 0
| 0 | 64 | 3 | 70 | * | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 2
| 2 | 23 | 4 | 33 | * | SAKARYA | 2 | 2 | 0
| 0 | 13 | 11 | 26 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 6 | 0 | 6 | * | Toplam | 74 | 300
| 239 | 209 | 5069 | 1216
| 7035 | 79,633,026 |
|
|