TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.86.10-Homojenize gıda müstahzarları ve diyetetik gıdalar İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 1 | 0
| 7 | 33 | 7 | 48 | * | * | ANKARA | 21 | 60 | 35
| 64 | 1037 | 236 | 1439 | 68,083,501 | ANTALYA | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 1 | 13 | * | * | AYDIN | 1 | 2 | 2
| 0 | 4 | 10 | 18 | * | * | BALIKESİR | 2 | 26 | 22
| 48 | 617 | 64 | 777 | * | * | BURSA | 1 | 1 | 1
| 0 | 43 | 10 | 55 | * | * | ÇANAKKALE | 2 | 1 | 0
| 1 | 4 | 2 | 8 | * | * | ERZURUM | 1 | 2 | 1
| 5 | 75 | 10 | 93 | * | * | GAZİANTEP | 2 | 0 | 0
| 0 | 5 | 0 | 5 | * | * | GİRESUN | 3 | 4 | 2
| 15 | 114 | 16 | 151 | * | * | GÜMÜŞHANE | 1 | 0 | 0
| 1 | 4 | 1 | 6 | * | * | HATAY | 1 | 0 | 0
| 1 | 3 | 2 | 7 | * | * | ISPARTA | 2 | 3 | 2
| 4 | 31 | 7 | 47 | * | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | * | İSTANBUL | 4 | 8 | 3
| 0 | 33 | 39 | 83 | 1,039,500 | İZMİR | 8 | 9 | 6
| 17 | 270 | 25 | 327 | 7,171,755 | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | * | KOCAELİ | 2 | 20 | 19
| 9 | 176 | 93 | 317 | * | * | KÜTAHYA | 1 | 0 | 3
| 1 | 15 | 6 | 25 | * | * | MALATYA | 2 | 2 | 2
| 7 | 60 | 7 | 78 | * | * | MANİSA | 2 | 5 | 0
| 3 | 44 | 5 | 63 | * | * | MUĞLA | 2 | 3 | 0
| 0 | 16 | 0 | 19 | * | * | TEKİRDAĞ | 4 | 13 | 15
| 15 | 103 | 37 | 183 | 17,959,152 | TOKAT | 1 | 1 | 1
| 2 | 19 | 3 | 26 | * | * | YOZGAT | 1 | 0 | 0
| 4 | 4 | 0 | 8 | * | * | DÜZCE | 2 | 2 | 2
| 3 | 22 | 1 | 30 | * | * | Toplam | 71 | 165
| 117 | 208 | 2745 | 583
| 3832 | 94,253,908 |
|
|