TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.19-Diğer hazır yemekler (dondurulmuş pizza dahil) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 4 | 6 | 0
| 5 | 38 | 13 | 62 | 2,745,912 | ANKARA | 3 | 4 | 2
| 6 | 47 | 14 | 73 | * | ANTALYA | 3 | 3 | 1
| 51 | 178 | 13 | 246 | * | AYDIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 22 | 3 | 27 | * | BALIKESİR | 3 | 6 | 3
| 1 | 47 | 3 | 74 | * | BOLU | 1 | 9 | 5
| 7 | 79 | 8 | 108 | * | BURSA | 6 | 11 | 18
| 77 | 336 | 26 | 468 | 18,159,545 | EDİRNE | 1 | 2 | 4
| 3 | 47 | 15 | 71 | * | GAZİANTEP | 5 | 4 | 2
| 2 | 130 | 8 | 146 | 7,319,835 | HATAY | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 2 | 7 | * | MERSİN | 2 | 1 | 0
| 2 | 55 | 2 | 60 | * | İSTANBUL | 67 | 147 | 116
| 366 | 3656 | 789 | 5080 | 108,214,261 | İZMİR | 19 | 120 | 198
| 66 | 1555 | 436 | 2477 | 44,616,909 | KAYSERİ | 3 | 55 | 0
| 110 | 1220 | 313 | 1698 | * | KOCAELİ | 3 | 24 | 16
| 40 | 513 | 46 | 639 | * | KONYA | 2 | 1 | 0
| 0 | 2 | 0 | 3 | * | MALATYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 9 | 2 | 13 | * | MANİSA | 6 | 21 | 18
| 42 | 585 | 45 | 712 | 7,209,280 | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | SAKARYA | 1 | 2 | 3
| 1 | 34 | 11 | 51 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 1
| 4 | 44 | 7 | 58 | * | TRABZON | 1 | 1 | 0
| 6 | 7 | 6 | 20 | * | ŞANLIURFA | 2 | 0 | 0
| 1 | 17 | 0 | 18 | * | YALOVA | 1 | 2 | 0
| 2 | 26 | 5 | 35 | * | Toplam | 139 | 429
| 390 | 794 | 8772 | 1777
| 12285 | 188,265,742 |
|
|