TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.19-Diğer hazır yemekler (dondurulmuş pizza dahil) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 5 | 0
| 4 | 29 | 6 | 44 | * | ANKARA | 2 | 3 | 2
| 5 | 44 | 12 | 66 | * | ANTALYA | 3 | 3 | 1
| 51 | 178 | 13 | 246 | * | AYDIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 22 | 3 | 27 | * | BALIKESİR | 3 | 6 | 3
| 1 | 47 | 3 | 74 | * | BOLU | 1 | 9 | 5
| 7 | 79 | 8 | 108 | * | BURSA | 4 | 4 | 5
| 8 | 94 | 25 | 136 | 5,020,545 | EDİRNE | 1 | 2 | 4
| 3 | 47 | 15 | 71 | * | GAZİANTEP | 5 | 4 | 2
| 2 | 130 | 8 | 146 | 7,319,835 | HATAY | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 2 | 7 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 1 | 55 | 1 | 58 | * | İSTANBUL | 67 | 149 | 134
| 388 | 3600 | 808 | 5085 | 113,386,866 | İZMİR | 16 | 64 | 120
| 57 | 1146 | 239 | 1728 | 44,095,209 | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 1 | 7 | 0 | 8 | * | KOCAELİ | 3 | 24 | 16
| 40 | 513 | 46 | 639 | * | KONYA | 2 | 1 | 0
| 0 | 2 | 0 | 3 | * | MALATYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 9 | 2 | 13 | * | MANİSA | 6 | 21 | 18
| 42 | 585 | 45 | 712 | 7,209,280 | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | SAKARYA | 1 | 2 | 3
| 1 | 34 | 11 | 51 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 0 | 0
| 2 | 36 | 4 | 42 | * | ŞANLIURFA | 2 | 0 | 0
| 1 | 17 | 0 | 18 | * | YALOVA | 1 | 2 | 0
| 2 | 26 | 5 | 35 | * | Toplam | 127 | 308
| 316 | 618 | 6825 | 1266
| 9456 | 177,031,735 |
|
|