TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 1 | 34 | 3 | 39 | * | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 1 | 8 | * | ANKARA | 3 | 18 | 13
| 8 | 383 | 81 | 503 | * | ANTALYA | 2 | 2 | 1
| 51 | 163 | 14 | 231 | * | BALIKESİR | 3 | 4 | 1
| 12 | 130 | 13 | 160 | * | BİLECİK | 1 | 1 | 0
| 2 | 31 | 1 | 35 | * | BURDUR | 1 | 4 | 3
| 2 | 340 | 5 | 354 | * | BURSA | 5 | 8 | 8
| 9 | 153 | 18 | 196 | 7,431,678 | ÇORUM | 2 | 2 | 0
| 11 | 36 | 3 | 52 | * | DENİZLİ | 1 | 4 | 2
| 8 | 154 | 9 | 177 | * | ERZURUM | 1 | 0 | 0
| 4 | 8 | 2 | 14 | * | GAZİANTEP | 2 | 1 | 2
| 5 | 126 | 9 | 143 | * | İSTANBUL | 27 | 38 | 30
| 135 | 1082 | 186 | 1476 | 36,436,640 | İZMİR | 4 | 33 | 106
| 8 | 393 | 97 | 637 | 2,172,357 | KAYSERİ | 7 | 7 | 1
| 14 | 195 | 48 | 266 | 3,210,200 | KOCAELİ | 2 | 2 | 2
| 1 | 53 | 3 | 61 | * | KONYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 31 | 0 | 32 | * | KÜTAHYA | 3 | 3 | 0
| 4 | 49 | 6 | 62 | * | MALATYA | 2 | 1 | 0
| 3 | 10 | 1 | 15 | * | MARDİN | 2 | 1 | 0
| 3 | 16 | 3 | 23 | * | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 18 | 30
| 0 | 831 | 59 | 938 | * | BATMAN | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 1 | 8 | * | Toplam | 75 | 155
| 202 | 281 | 4352 | 573
| 5569 | 49,250,875 |
|
|