TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 1 | 1 | 0
| 1 | 34 | 3 | 39 | * | | ANKARA | 3 | 18 | 13
| 8 | 383 | 81 | 503 | * | | ANTALYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | | BALIKESİR | 3 | 4 | 1
| 12 | 130 | 13 | 160 | * | | BİLECİK | 1 | 1 | 0
| 2 | 31 | 1 | 35 | * | | BURDUR | 1 | 4 | 3
| 2 | 340 | 5 | 354 | * | | BURSA | 4 | 7 | 8
| 8 | 149 | 16 | 188 | 7,393,428 | | ÇORUM | 2 | 2 | 0
| 11 | 36 | 3 | 52 | * | | DENİZLİ | 1 | 4 | 2
| 8 | 154 | 9 | 177 | * | | ERZURUM | 1 | 0 | 0
| 4 | 8 | 2 | 14 | * | | GAZİANTEP | 2 | 1 | 2
| 5 | 126 | 9 | 143 | * | | İSTANBUL | 25 | 33 | 28
| 122 | 790 | 132 | 1105 | 32,608,640 | | İZMİR | 4 | 33 | 106
| 8 | 393 | 97 | 637 | 2,172,357 | | KAYSERİ | 7 | 7 | 1
| 14 | 195 | 48 | 266 | 3,210,200 | | KOCAELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | * | | KONYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 31 | 0 | 32 | * | | KÜTAHYA | 3 | 3 | 0
| 4 | 49 | 6 | 62 | * | | MALATYA | 2 | 1 | 0
| 3 | 10 | 1 | 15 | * | | MARDİN | 2 | 1 | 0
| 3 | 16 | 3 | 23 | * | | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | | Toplam | 66 | 126
| 167 | 215 | 2998 | 440
| 3947 | 45,384,625 |
|
|