TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 1 | 34 | 3 | 39 | * | AMASYA | 2 | 1 | 0
| 0 | 8 | 2 | 11 | * | ANKARA | 3 | 18 | 13
| 8 | 383 | 81 | 503 | * | ANTALYA | 3 | 3 | 2
| 68 | 175 | 17 | 265 | * | BALIKESİR | 4 | 4 | 1
| 13 | 131 | 13 | 162 | 1,543,700 | BİLECİK | 1 | 1 | 0
| 2 | 31 | 1 | 35 | * | BURDUR | 1 | 4 | 3
| 2 | 340 | 5 | 354 | * | BURSA | 7 | 16 | 19
| 82 | 413 | 33 | 563 | 12,021,678 | ÇORUM | 2 | 2 | 0
| 11 | 36 | 3 | 52 | * | DENİZLİ | 1 | 4 | 2
| 8 | 154 | 9 | 177 | * | ERZURUM | 1 | 0 | 0
| 4 | 8 | 2 | 14 | * | GAZİANTEP | 3 | 1 | 2
| 9 | 180 | 15 | 207 | * | MERSİN | 1 | 32 | 33
| 19 | 488 | 47 | 619 | * | İSTANBUL | 29 | 39 | 30
| 145 | 1290 | 208 | 1717 | 32,805,680 | İZMİR | 5 | 34 | 106
| 10 | 401 | 98 | 649 | 2,274,357 | KAYSERİ | 11 | 10 | 4
| 21 | 440 | 70 | 547 | 4,108,904 | KOCAELİ | 2 | 2 | 2
| 1 | 53 | 3 | 61 | * | KONYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 31 | 0 | 32 | * | KÜTAHYA | 3 | 3 | 0
| 4 | 49 | 6 | 62 | * | MALATYA | 2 | 1 | 0
| 3 | 10 | 1 | 15 | * | MANİSA | 1 | 1 | 3
| 0 | 5 | 1 | 10 | * | MARDİN | 2 | 1 | 0
| 3 | 16 | 3 | 23 | * | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | SAKARYA | 1 | 1 | 0
| 20 | 8 | 2 | 31 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 18 | 30
| 0 | 831 | 59 | 938 | * | TRABZON | 1 | 1 | 0
| 0 | 13 | 1 | 15 | * | BATMAN | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 1 | 8 | * | Toplam | 92 | 205
| 253 | 434 | 5655 | 694
| 7248 | 52,754,319 |
|
|