TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 134339*
AMASYA210 08211*
ANKARA41914 10399835252,731,200
ANTALYA432 69178172692,701,500
BALIKESİR441 13131131621,543,700
BİLECİK110 231135*
BURDUR143 23405354*
BURSA71619 824133356312,021,678
ÇANAKKALE11510 327815321*
ÇORUM220 1136352*
DENİZLİ142 81549177*
ERZURUM100 48214*
GAZİANTEP312 918015207*
MERSİN13233 1948847619*
İSTANBUL313831 1451310203173233,055,280
İZMİR744110 165491168357,792,821
KAYSERİ12104 21446705534,120,004
KOCAELİ222 153361*
KONYA110 031032*
KÜTAHYA330 449662*
MALATYA210 310115*
MANİSA113 05110*
MARDİN210 316323*
NEVŞEHIR153 012110139*
SAKARYA110 208231*
SİVAS100 0202*
TEKİRDAĞ33343 1212281161432*
TRABZON110 013115*
BATMAN110 0618*
Toplam102245 2824586525781 829863,966,183