TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.13-Hazır yemek (esas olarak sebze içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ANKARA | 2 | 2 | 0
| 2 | 15 | 1 | 20 | * | * | | ANTALYA | 1 | 1 | 1
| 3 | 22 | 2 | 29 | * | * | | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 44 | 1 | 46 | * | * | | BURSA | 5 | 90 | 43
| 222 | 938 | 314 | 1677 | 27,392,071 | | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | * | | İSTANBUL | 2 | 2 | 0
| 2 | 14 | 2 | 20 | * | * | | İZMİR | 6 | 17 | 7
| 27 | 431 | 109 | 591 | 5,418,638 | | KOCAELİ | 3 | 25 | 23
| 13 | 526 | 77 | 664 | * | * | | KONYA | 1 | 1 | 0
| 3 | 61 | 2 | 67 | * | * | | MANİSA | 2 | 8 | 5
| 6 | 188 | 53 | 260 | * | * | | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | * | | SAKARYA | 1 | 2 | 3
| 1 | 34 | 11 | 51 | * | * | | Toplam | 26 | 151
| 83 | 283 | 2323 | 574
| 3484 | 47,550,189 |
|
|