TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.13-Hazır yemek (esas olarak sebze içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 3 | 3 | 0
| 4 | 20 | 4 | 31 | * | * | ANTALYA | 2 | 3 | 2
| 54 | 184 | 15 | 258 | * | * | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 44 | 1 | 46 | * | * | BURSA | 5 | 90 | 43
| 222 | 938 | 314 | 1677 | 27,392,071 | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | * | İSTANBUL | 2 | 2 | 0
| 2 | 14 | 2 | 20 | * | * | İZMİR | 7 | 18 | 9
| 27 | 451 | 120 | 625 | 5,586,638 | KOCAELİ | 3 | 25 | 23
| 13 | 526 | 77 | 664 | * | * | KONYA | 1 | 1 | 0
| 3 | 61 | 2 | 67 | * | * | MANİSA | 2 | 8 | 5
| 6 | 188 | 53 | 260 | * | * | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | * | SAKARYA | 1 | 2 | 3
| 1 | 34 | 11 | 51 | * | * | Toplam | 29 | 155
| 86 | 336 | 2510 | 601
| 3758 | 49,227,189 |
|
|