TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.12-Hazır yemek (esas olarak balık, kabuklu veya yumuşakça içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 8 | 1 | 10 | * | | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | | İZMİR | 1 | 0 | 0
| 1 | 7 | 1 | 9 | * | | Toplam | 3 | 2
| 3 | 2 | 58 | 3
| 68 | * |
|
|