TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.12-Hazır yemek (esas olarak balık, kabuklu veya yumuşakça içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 8 | 1 | 10 | * | AYDIN | 1 | 8 | 3
| 4 | 323 | 8 | 346 | * | BALIKESİR | 1 | 0 | 0
| 1 | 7 | 1 | 9 | * | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | * | İZMİR | 5 | 4 | 2
| 2 | 75 | 16 | 99 | 472,254 | Toplam | 10 | 29
| 18 | 11 | 734 | 42
| 834 | 5,492,594 |
|
|