TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | * | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | * | ANKARA | 4 | 6 | 1
| 6 | 79 | 20 | 112 | 2,000,750 | ANTALYA | 4 | 8 | 5
| 3 | 17 | 10 | 43 | 509,692 | BALIKESİR | 2 | 3 | 9
| 12 | 565 | 35 | 624 | * | BURSA | 5 | 23 | 11
| 16 | 317 | 33 | 468 | 1,059,633 | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | * | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 1
| 2 | 5 | 3 | 12 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | İSTANBUL | 43 | 54 | 57
| 169 | 1434 | 400 | 2116 | 17,656,655 | İZMİR | 11 | 40 | 47
| 12 | 2301 | 286 | 2686 | 13,741,281 | KOCAELİ | 4 | 26 | 25
| 13 | 598 | 83 | 745 | 12,189,000 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | * | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 0
| 8 | 30 | 3 | 43 | * | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | * | KARAMAN | 1 | 0 | 2
| 0 | 63 | 0 | 65 | * | Toplam | 86 | 190
| 173 | 261 | 5925 | 910
| 7529 | 58,154,599 |
|
|