TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | * | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | * | ANKARA | 3 | 5 | 1
| 5 | 78 | 19 | 108 | * | ANTALYA | 2 | 7 | 2
| 2 | 9 | 10 | 30 | * | BURSA | 4 | 21 | 10
| 13 | 203 | 18 | 333 | 909,633 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 1
| 2 | 5 | 3 | 12 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | İSTANBUL | 35 | 54 | 56
| 170 | 1458 | 402 | 2142 | 14,838,305 | İZMİR | 9 | 34 | 43
| 7 | 2226 | 275 | 2585 | 4,046,241 | KOCAELİ | 4 | 26 | 25
| 13 | 598 | 83 | 745 | 12,189,000 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | * | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | * | Toplam | 66 | 160
| 143 | 229 | 4815 | 832
| 6249 | 36,472,035 |
|
|