TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | * | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | * | ANKARA | 3 | 5 | 1
| 5 | 78 | 19 | 108 | * | ANTALYA | 3 | 8 | 5
| 2 | 14 | 10 | 39 | * | BALIKESİR | 2 | 3 | 9
| 12 | 565 | 35 | 624 | * | BURSA | 4 | 21 | 10
| 13 | 203 | 18 | 333 | 909,633 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 1
| 2 | 5 | 3 | 12 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | İSTANBUL | 38 | 54 | 52
| 133 | 1303 | 321 | 1865 | 14,966,605 | İZMİR | 10 | 39 | 46
| 10 | 2274 | 283 | 2652 | 12,758,241 | KOCAELİ | 4 | 26 | 25
| 13 | 598 | 83 | 745 | 12,189,000 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | * | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 0
| 8 | 30 | 3 | 43 | * | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | * | Toplam | 75 | 171
| 154 | 215 | 5308 | 797
| 6715 | 53,804,549 |
|
|