TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | * | | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | | ANKARA | 2 | 4 | 1
| 4 | 48 | 13 | 70 | * | | ANTALYA | 2 | 7 | 2
| 2 | 9 | 10 | 30 | * | | BURSA | 3 | 20 | 10
| 12 | 199 | 16 | 325 | * | | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 1
| 2 | 5 | 3 | 12 | * | | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | | İSTANBUL | 36 | 55 | 57
| 172 | 1466 | 406 | 2158 | 14,890,305 | | İZMİR | 6 | 30 | 35
| 4 | 2115 | 214 | 2398 | 3,471,983 | | KOCAELİ | 3 | 24 | 23
| 12 | 546 | 80 | 685 | * | | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | * | | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | * | | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | * | | Toplam | 60 | 153
| 134 | 224 | 4597 | 760
| 5938 | 32,827,427 |
|
|