TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 2115*
ADIYAMAN120 122126*
AMASYA100 129434*
ANKARA461 679201122,000,750
ANTALYA485 3171043509,692
BALIKESİR239 1256535624*
BURSA52311 16317334681,059,633
ÇANAKKALE11510 327815321*
ESKİŞEHİR111 25312*
GAZİANTEP111 145250*
İSTANBUL435457 1691434400211617,656,655
İZMİR114047 122301286268613,741,281
KOCAELİ42625 135988374512,189,000
KONYA110 7019*
MUĞLA110 3509*
NEVŞEHIR153 012110139*
TEKİRDAĞ220 830343*
TRABZON111 215322*
KARAMAN102 063065*
Toplam86190 1732615925910 752958,154,599