TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 2115*
ADIYAMAN120 122126*
ANKARA241 4481370*
ANTALYA272 291030*
BURSA32010 1219916325*
ESKİŞEHİR111 25312*
GAZİANTEP111 145250*
İSTANBUL365557 1721466406215814,890,305
İZMİR63035 4211521423983,471,983
KOCAELİ32423 1254680685*
KONYA110 7019*
MUĞLA110 3509*
NEVŞEHIR153 012110139*
TRABZON111 215322*
Toplam60153 1342244597760 593832,827,427