TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.73.11-Makarna, şehriye, erişte ve benzeri unlu mamuller İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 4 | 28 | 20
| 9 | 461 | 94 | 612 | 234,327,040 | ANTALYA | 4 | 3 | 2
| 8 | 119 | 12 | 144 | 85,200 | AYDIN | 3 | 6 | 5
| 2 | 43 | 3 | 59 | * | BALIKESİR | 7 | 4 | 0
| 4 | 157 | 18 | 183 | 1,064,300 | BİLECİK | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | BOLU | 1 | 32 | 15
| 0 | 95 | 85 | 227 | * | BURDUR | 2 | 7 | 6
| 4 | 380 | 7 | 404 | * | BURSA | 3 | 11 | 13
| 73 | 283 | 16 | 396 | * | ÇANKIRI | 1 | 4 | 8
| 3 | 76 | 22 | 113 | * | ÇORUM | 2 | 2 | 0
| 11 | 36 | 3 | 52 | * | GAZİANTEP | 13 | 51 | 29
| 41 | 895 | 126 | 1142 | 748,570,501 | MERSİN | 2 | 6 | 2
| 9 | 222 | 18 | 257 | * | İSTANBUL | 7 | 7 | 6
| 16 | 286 | 28 | 343 | 2,143,920 | İZMİR | 2 | 13 | 5
| 23 | 320 | 75 | 436 | * | KAYSERİ | 3 | 1 | 3
| 2 | 109 | 6 | 121 | * | KIRKLARELİ | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | KONYA | 2 | 2 | 0
| 1 | 26 | 5 | 34 | * | KÜTAHYA | 4 | 3 | 0
| 5 | 53 | 10 | 71 | 531,480 | MANİSA | 1 | 1 | 3
| 0 | 5 | 1 | 10 | * | SAKARYA | 2 | 6 | 3
| 17 | 359 | 28 | 413 | * | ŞANLIURFA | 1 | 2 | 0
| 2 | 13 | 2 | 19 | * | Toplam | 66 | 190
| 120 | 230 | 3944 | 560
| 5044 | 986,722,441 |
|
|