TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.73.11-Makarna, şehriye, erişte ve benzeri unlu mamuller İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 4 | 28 | 20
| 9 | 461 | 94 | 612 | 234,327,040 | ANTALYA | 4 | 3 | 2
| 8 | 119 | 12 | 144 | 85,200 | AYDIN | 3 | 6 | 5
| 2 | 43 | 3 | 59 | * | BALIKESİR | 7 | 4 | 0
| 4 | 157 | 18 | 183 | 1,064,300 | BİLECİK | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | BOLU | 1 | 32 | 15
| 0 | 95 | 85 | 227 | * | BURDUR | 2 | 7 | 6
| 4 | 380 | 7 | 404 | * | BURSA | 3 | 11 | 13
| 73 | 283 | 16 | 396 | * | ÇANKIRI | 1 | 4 | 8
| 3 | 76 | 22 | 113 | * | ÇORUM | 2 | 2 | 0
| 11 | 36 | 3 | 52 | * | GAZİANTEP | 15 | 76 | 47
| 91 | 1469 | 265 | 1948 | 1,168,892,101 | MERSİN | 3 | 38 | 35
| 28 | 710 | 65 | 876 | * | İSTANBUL | 8 | 7 | 6
| 16 | 291 | 28 | 348 | 2,211,120 | İZMİR | 2 | 13 | 5
| 23 | 320 | 75 | 436 | * | KAYSERİ | 3 | 1 | 3
| 2 | 109 | 6 | 121 | * | KIRKLARELİ | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | KONYA | 3 | 6 | 9
| 1 | 167 | 49 | 232 | * | KÜTAHYA | 5 | 3 | 0
| 12 | 78 | 12 | 105 | 681,480 | MANİSA | 1 | 1 | 3
| 0 | 5 | 1 | 10 | * | SAKARYA | 2 | 6 | 3
| 17 | 359 | 28 | 413 | * | ŞANLIURFA | 1 | 2 | 0
| 2 | 13 | 2 | 19 | * | Toplam | 72 | 251
| 180 | 306 | 5177 | 792
| 6706 | 1,407,261,241 |
|
|