TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.51.12-Süt ve krema (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 6 olan, konsantre edilmemiş veya tatlandırılmamış) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | AFYONKARAHİSAR | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 1 | 5 | * | | AMASYA | 1 | 1 | 1
| 0 | 6 | 0 | 8 | * | | ANTALYA | 4 | 30 | 18
| 76 | 449 | 54 | 627 | 4,438,067 | | BALIKESİR | 3 | 14 | 8
| 4 | 676 | 77 | 779 | * | | BURSA | 2 | 1 | 2
| 0 | 22 | 5 | 30 | * | | ÇANAKKALE | 2 | 1 | 0
| 0 | 14 | 1 | 16 | * | | ÇANKIRI | 1 | 0 | 0
| 0 | 22 | 1 | 23 | * | | ERZURUM | 1 | 1 | 0
| 2 | 19 | 4 | 26 | * | | ESKİŞEHİR | 3 | 2 | 1
| 6 | 29 | 3 | 41 | * | | GAZİANTEP | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 3 | 11 | * | | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 0 | 4 | * | | İSTANBUL | 4 | 25 | 23
| 20 | 449 | 190 | 707 | 2,048,500 | | İZMİR | 8 | 13 | 9
| 11 | 292 | 42 | 367 | 915,452 | | KAYSERİ | 1 | 1 | 0
| 2 | 9 | 1 | 13 | * | | KONYA | 7 | 10 | 23
| 21 | 150 | 25 | 229 | 5,019,925 | | ŞANLIURFA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 0 | 17 | * | | AKSARAY | 2 | 28 | 253
| 52 | 737 | 63 | 1133 | * | | KARAMAN | 1 | 5 | 12
| 18 | 77 | 23 | 137 | * | | Toplam | 44 | 134
| 350 | 215 | 2979 | 493
| 4173 | 30,391,684 |
|
|