TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.91-Meyve ve sebzelerin saklanması için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 26 | 37 | 24
| 39 | 935 | 118 | 1153 | 665,344,013 | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | * | ANTALYA | 9 | 34 | 25
| 16 | 409 | 57 | 541 | 211,314,070 | AYDIN | 4 | 17 | 13
| 21 | 577 | 62 | 690 | 5,339,953 | BALIKESİR | 2 | 5 | 3
| 13 | 44 | 3 | 68 | * | BİLECİK | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 1 | 8 | * | BİNGÖL | 1 | 1 | 0
| 2 | 11 | 0 | 14 | * | BURSA | 3 | 40 | 23
| 28 | 909 | 95 | 1163 | * | DENİZLİ | 3 | 29 | 5
| 0 | 209 | 36 | 279 | * | EDİRNE | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ESKİŞEHİR | 1 | 20 | 20
| 9 | 178 | 161 | 388 | * | HATAY | 23 | 24 | 12
| 24 | 287 | 126 | 473 | 920,919,496 | ISPARTA | 2 | 11 | 16
| 4 | 70 | 29 | 200 | * | MERSİN | 94 | 101 | 68
| 78 | 1763 | 332 | 2342 | 2,009,431,976 | İZMİR | 11 | 35 | 27
| 25 | 219 | 45 | 351 | 96,228,160 | KONYA | 6 | 20 | 18
| 15 | 314 | 45 | 412 | 132,561,162 | KÜTAHYA | 1 | 0 | 3
| 1 | 15 | 6 | 25 | * | MANİSA | 8 | 33 | 11
| 20 | 772 | 77 | 913 | 81,586,097 | MUĞLA | 3 | 1 | 1
| 1 | 11 | 2 | 16 | * | NİĞDE | 2 | 45 | 24
| 58 | 169 | 20 | 316 | * | KARAMAN | 2 | 56 | 39
| 53 | 314 | 51 | 533 | * | YALOVA | 1 | 0 | 0
| 1 | 5 | 1 | 7 | * | OSMANİYE | 1 | 0 | 0
| 1 | 20 | 4 | 25 | * | Toplam | 207 | 512
| 332 | 410 | 7261 | 1273
| 9946 | 4,122,724,927 |
|
|