TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.91-Meyve ve sebzelerin saklanması için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 27 | 42 | 25
| 41 | 935 | 124 | 1371 | 725,824,013 | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AFYONKARAHİSAR | 2 | 12 | 28
| 4 | 23 | 10 | 77 | * | ANTALYA | 11 | 36 | 26
| 16 | 451 | 62 | 591 | 229,986,070 | AYDIN | 5 | 17 | 13
| 21 | 579 | 63 | 693 | 5,366,513 | BALIKESİR | 2 | 5 | 3
| 13 | 44 | 3 | 68 | * | BİLECİK | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 1 | 8 | * | BİNGÖL | 1 | 1 | 0
| 2 | 11 | 0 | 14 | * | BURSA | 3 | 40 | 23
| 28 | 909 | 95 | 1163 | * | DENİZLİ | 3 | 29 | 5
| 0 | 209 | 36 | 279 | * | EDİRNE | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ESKİŞEHİR | 1 | 20 | 20
| 9 | 178 | 161 | 388 | * | HATAY | 24 | 25 | 12
| 26 | 298 | 128 | 489 | 936,859,496 | ISPARTA | 2 | 11 | 16
| 4 | 70 | 29 | 200 | * | MERSİN | 101 | 108 | 69
| 87 | 2023 | 357 | 2644 | 2,211,319,976 | İZMİR | 14 | 37 | 44
| 39 | 310 | 86 | 516 | 157,988,160 | KONYA | 6 | 20 | 18
| 15 | 314 | 45 | 412 | 132,561,162 | KÜTAHYA | 1 | 0 | 3
| 1 | 15 | 6 | 25 | * | MANİSA | 8 | 33 | 11
| 20 | 772 | 77 | 913 | 81,586,097 | MUĞLA | 3 | 1 | 1
| 1 | 11 | 2 | 16 | * | NİĞDE | 3 | 46 | 26
| 61 | 177 | 24 | 334 | * | ORDU | 1 | 1 | 0
| 1 | 36 | 3 | 41 | * | TOKAT | 1 | 7 | 7
| 6 | 78 | 0 | 98 | * | KARAMAN | 2 | 56 | 39
| 53 | 314 | 51 | 533 | * | BATMAN | 1 | 8 | 2
| 0 | 63 | 15 | 88 | * | YALOVA | 1 | 0 | 0
| 1 | 5 | 1 | 7 | * | OSMANİYE | 2 | 2 | 0
| 3 | 22 | 5 | 32 | * | Toplam | 228 | 560
| 391 | 453 | 7876 | 1386
| 11028 | 4,481,491,487 |
|
|