TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 0
| 0 | 1 | 0 | 3 | * | AYDIN | 1 | 1 | 4
| 4 | 65 | 4 | 78 | * | BURSA | 3 | 21 | 13
| 23 | 1112 | 41 | 1210 | * | ÇANAKKALE | 1 | 1 | 0
| 1 | 7 | 0 | 9 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | GAZİANTEP | 2 | 1 | 2
| 2 | 57 | 16 | 78 | * | HATAY | 1 | 2 | 2
| 0 | 10 | 4 | 18 | * | ISPARTA | 1 | 4 | 4
| 2 | 179 | 28 | 217 | * | İZMİR | 4 | 16 | 24
| 18 | 326 | 62 | 446 | 32,618,928 | MALATYA | 2 | 1 | 1
| 11 | 54 | 6 | 73 | * | MANİSA | 2 | 28 | 26
| 18 | 411 | 35 | 518 | * | MUĞLA | 2 | 1 | 2
| 1 | 38 | 1 | 43 | * | NİĞDE | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | * | Toplam | 22 | 79
| 78 | 81 | 2264 | 198
| 2700 | 85,718,698 |
|
|