TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 0
| 0 | 1 | 0 | 3 | * | BURSA | 2 | 10 | 12
| 22 | 604 | 14 | 662 | * | ÇANAKKALE | 1 | 1 | 0
| 1 | 7 | 0 | 9 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | GAZİANTEP | 2 | 1 | 2
| 2 | 57 | 16 | 78 | * | HATAY | 1 | 2 | 2
| 0 | 10 | 4 | 18 | * | ISPARTA | 1 | 4 | 4
| 2 | 179 | 28 | 217 | * | İZMİR | 3 | 12 | 21
| 16 | 231 | 50 | 330 | * | MALATYA | 2 | 1 | 1
| 11 | 54 | 6 | 73 | * | MUĞLA | 2 | 1 | 2
| 1 | 38 | 1 | 43 | * | NİĞDE | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | * | Toplam | 17 | 35
| 44 | 56 | 1185 | 120
| 1440 | 67,889,650 |
|
|