TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.16-Bezelye, sirke veya asetik asit dışında korunmuş (hazır sebze yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 2 | 10 | 78
| 27 | 827 | 14 | 956 | * | ÇANAKKALE | 1 | 4 | 4
| 5 | 257 | 13 | 283 | * | GAZİANTEP | 2 | 2 | 3
| 5 | 96 | 3 | 109 | * | İZMİR | 1 | 15 | 18
| 5 | 200 | 113 | 351 | * | MANİSA | 1 | 1 | 2
| 0 | 48 | 2 | 53 | * | NİĞDE | 1 | 3 | 1
| 2 | 27 | 1 | 34 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 2 | 1
| 0 | 26 | 3 | 32 | * | Toplam | 9 | 37
| 107 | 44 | 1481 | 149
| 1818 | 0 |
|
|