TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.15-Fasulye, sirke veya asetik asit dışında korunmuş (hazır sebze yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 2 | 10 | 78
| 27 | 827 | 14 | 956 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | MANİSA | 1 | 1 | 1
| 2 | 40 | 2 | 46 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 2 | 1
| 0 | 26 | 3 | 32 | * | Toplam | 5 | 14
| 81 | 30 | 938 | 21
| 1084 | 8,621,472 |
|
|