TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.33-Diğer su omurgasızları, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 8 | 1 | 10 | * | * | BALIKESİR | 2 | 1 | 3
| 5 | 73 | 3 | 85 | * | * | ÇANAKKALE | 3 | 8 | 4
| 0 | 179 | 7 | 198 | * | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | * | ISPARTA | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 2 | 9 | * | * | İZMİR | 5 | 7 | 0
| 1 | 53 | 12 | 73 | 564,928 | KOCAELİ | 1 | 0 | 0
| 1 | 5 | 1 | 7 | * | * | ORDU | 1 | 1 | 0
| 0 | 227 | 5 | 233 | * | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | * | ZONGULDAK | 1 | 1 | 0
| 2 | 35 | 1 | 39 | * | * | Toplam | 17 | 22
| 7 | 9 | 606 | 34
| 678 | 564,928 |
|
|