TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.32-Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 6 | 2
| 2 | 220 | 30 | 260 | * | BALIKESİR | 3 | 2 | 2
| 5 | 42 | 4 | 55 | * | ÇANAKKALE | 5 | 21 | 32
| 5 | 1500 | 85 | 1643 | 6,321,192 | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | MERSİN | 3 | 7 | 1
| 0 | 22 | 11 | 41 | * | İSTANBUL | 3 | 2 | 3
| 1 | 48 | 31 | 85 | * | İZMİR | 7 | 17 | 5
| 4 | 317 | 43 | 386 | 2,642,111 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | SAMSUN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | SİNOP | 1 | 1 | 1
| 2 | 108 | 1 | 113 | * | Toplam | 27 | 60
| 47 | 21 | 2294 | 215
| 2637 | 8,963,303 |
|
|