TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 6 | 2
| 2 | 226 | 32 | 268 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 2 | 30 | 2 | 35 | * | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | ARTVİN | 1 | 1 | 1
| 2 | 8 | 1 | 13 | * | AYDIN | 1 | 2 | 7
| 1 | 140 | 23 | 173 | * | BALIKESİR | 2 | 3 | 5
| 5 | 194 | 8 | 215 | * | BİLECİK | 2 | 5 | 5
| 8 | 83 | 3 | 104 | * | BURSA | 3 | 8 | 7
| 20 | 119 | 16 | 170 | * | ÇANAKKALE | 5 | 24 | 36
| 4 | 1636 | 87 | 1787 | 9,010,357 | ISPARTA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 1 | 18 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 3 | 9 | * | İSTANBUL | 15 | 57 | 37
| 19 | 1136 | 184 | 1434 | 46,790,380 | İZMİR | 11 | 26 | 9
| 15 | 207 | 63 | 409 | 7,784,219 | KOCAELİ | 1 | 1 | 2
| 2 | 24 | 5 | 34 | * | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 4 | 7 | 8
| 0 | 120 | 7 | 142 | 22,664,600 | SİNOP | 2 | 11 | 3
| 0 | 105 | 4 | 123 | * | TRABZON | 5 | 6 | 7
| 5 | 153 | 14 | 185 | 16,267,687 | ŞANLIURFA | 1 | 1 | 1
| 1 | 8 | 2 | 13 | * | YOZGAT | 1 | 2 | 2
| 2 | 188 | 1 | 195 | * | BATMAN | 1 | 0 | 0
| 3 | 1 | 1 | 5 | * | BARTIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 10 | 2 | 14 | * | Toplam | 65 | 179
| 136 | 108 | 4844 | 550
| 5907 | 102,517,243 |
|
|