TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 7 | 3
| 2 | 232 | 32 | 276 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 2 | 30 | 2 | 35 | * | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | ANTALYA | 4 | 6 | 3
| 4 | 76 | 17 | 106 | 6,971,972 | AYDIN | 1 | 2 | 6
| 2 | 248 | 22 | 280 | * | BALIKESİR | 3 | 13 | 9
| 17 | 386 | 29 | 454 | * | BİLECİK | 2 | 5 | 5
| 8 | 83 | 3 | 104 | * | BURSA | 3 | 8 | 7
| 20 | 119 | 16 | 170 | * | ÇANAKKALE | 6 | 39 | 45
| 7 | 1904 | 104 | 2099 | 16,865,824 | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ISPARTA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 1 | 18 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 32 | 5 | 38 | * | İSTANBUL | 17 | 53 | 40
| 39 | 964 | 188 | 1284 | 46,102,102 | İZMİR | 13 | 28 | 10
| 12 | 241 | 60 | 440 | 12,552,059 | KOCAELİ | 2 | 4 | 3
| 9 | 50 | 74 | 140 | * | ORDU | 1 | 0 | 0
| 0 | 41 | 0 | 41 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 3 | 5 | 7
| 1 | 81 | 5 | 99 | * | SİNOP | 2 | 11 | 3
| 0 | 105 | 4 | 123 | * | TRABZON | 6 | 7 | 6
| 6 | 157 | 18 | 194 | 16,306,087 | ŞANLIURFA | 1 | 1 | 1
| 1 | 8 | 2 | 13 | * | YOZGAT | 2 | 2 | 1
| 2 | 702 | 27 | 734 | * | BATMAN | 1 | 0 | 0
| 3 | 1 | 1 | 5 | * | BARTIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 10 | 2 | 14 | * | Toplam | 77 | 207
| 153 | 152 | 5843 | 693
| 7137 | 98,798,044 |
|
|