TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 1 | 0 | 0
| 0 | 6 | 2 | 8 | * | | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 2 | 30 | 2 | 35 | * | | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | | AYDIN | 1 | 2 | 7
| 1 | 140 | 23 | 173 | * | | ÇANAKKALE | 2 | 1 | 1
| 0 | 15 | 1 | 18 | * | | ISPARTA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 1 | 18 | * | | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 3 | 9 | * | | İSTANBUL | 13 | 30 | 21
| 21 | 1144 | 99 | 1316 | 44,351,422 | | İZMİR | 7 | 12 | 5
| 10 | 121 | 23 | 171 | 5,561,459 | | KOCAELİ | 1 | 1 | 2
| 2 | 24 | 5 | 34 | * | | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | | SAMSUN | 2 | 5 | 1
| 0 | 65 | 4 | 75 | * | | SİNOP | 1 | 10 | 3
| 0 | 104 | 3 | 120 | * | | TRABZON | 3 | 3 | 4
| 1 | 87 | 4 | 99 | * | | YOZGAT | 1 | 2 | 2
| 2 | 188 | 1 | 195 | * | | Toplam | 38 | 83
| 50 | 55 | 2379 | 262
| 2830 | 49,912,881 |
|
|