TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.24-Balık, fileto dahil, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 3
| 4 | 60 | 20 | 91 | * | ANTALYA | 3 | 7 | 0
| 0 | 49 | 1 | 57 | * | AYDIN | 1 | 14 | 12
| 15 | 342 | 21 | 404 | * | DENİZLİ | 2 | 5 | 0
| 4 | 165 | 11 | 185 | * | İSTANBUL | 1 | 2 | 2
| 4 | 32 | 5 | 45 | * | İZMİR | 1 | 1 | 2
| 0 | 20 | 11 | 34 | * | KOCAELİ | 2 | 1 | 2
| 3 | 29 | 6 | 41 | * | MUĞLA | 1 | 3 | 0
| 1 | 57 | 1 | 62 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 1 | 9 | 5
| 4 | 192 | 15 | 225 | * | Toplam | 14 | 53
| 27 | 40 | 1028 | 116
| 1264 | 6,691,009 |
|
|