TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.22-Balık ciğeri ve yumurtası (kurutulmuş, tütsülenmiş, tuzlanmış veya salamura edilmiş); insan tüketimine uygun balık unları, kaba unları ve peletleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | İZMİR | 1 | 0 | 0
| 0 | 28 | 2 | 30 | * | | TRABZON | 1 | 9 | 3
| 0 | 300 | 15 | 327 | * | | YOZGAT | 1 | 1 | 0
| 0 | 14 | 0 | 15 | * | | Toplam | 3 | 10
| 3 | 0 | 342 | 17
| 372
|
|
|