TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.15-Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 1
| 0 | 31 | 1 | 34 | * | | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | | İZMİR | 3 | 12 | 3
| 0 | 78 | 10 | 103 | * | | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | | KONYA | 1 | 2 | 0
| 4 | 30 | 1 | 37 | * | | SAMSUN | 3 | 14 | 7
| 6 | 225 | 18 | 270 | * | | TRABZON | 1 | 9 | 3
| 0 | 300 | 15 | 327 | * | | Toplam | 11 | 39
| 14 | 10 | 672 | 46
| 781 | 13,410,991 |
|
|