TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.15-Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 1
| 0 | 31 | 1 | 34 | * | ANTALYA | 1 | 5 | 0
| 0 | 38 | 0 | 43 | * | ARTVİN | 1 | 1 | 1
| 2 | 8 | 1 | 13 | * | ÇANAKKALE | 1 | 17 | 32
| 4 | 1482 | 81 | 1616 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | İZMİR | 3 | 12 | 3
| 0 | 78 | 10 | 103 | * | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | KONYA | 1 | 2 | 0
| 4 | 30 | 1 | 37 | * | SAMSUN | 4 | 15 | 10
| 7 | 231 | 19 | 282 | 11,391,738 | TRABZON | 2 | 10 | 3
| 0 | 523 | 17 | 553 | * | Toplam | 17 | 65
| 50 | 17 | 2448 | 133
| 2713 | 29,153,591 |
|
|