TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.12-Balık ciğeri ve yumurtası, taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | İZMİR | 1 | 2 | 1
| 1 | 39 | 14 | 57 | * | KONYA | 1 | 2 | 0
| 4 | 30 | 1 | 37 | * | MUĞLA | 1 | 2 | 3
| 0 | 71 | 8 | 84 | * | Toplam | 3 | 6
| 4 | 5 | 140 | 23
| 178 | * |
|
|