TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 7 | 3
| 2 | 223 | 30 | 265 | * | * | ANKARA | 2 | 8 | 3
| 9 | 279 | 58 | 357 | * | * | ANTALYA | 3 | 8 | 0
| 3 | 87 | 4 | 102 | * | * | AYDIN | 4 | 29 | 18
| 24 | 786 | 33 | 890 | 16,065,114 | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | * | BURSA | 1 | 1 | 0
| 0 | 27 | 6 | 34 | * | * | ÇANAKKALE | 1 | 17 | 32
| 4 | 1482 | 81 | 1616 | * | * | ELAZIĞ | 1 | 22 | 8
| 2 | 331 | 6 | 369 | * | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | * | ISPARTA | 1 | 1 | 0
| 0 | 13 | 1 | 15 | * | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 2 | 6 | * | * | İZMİR | 6 | 24 | 5
| 1 | 356 | 51 | 437 | 3,604,000 | MUĞLA | 8 | 79 | 41
| 18 | 1258 | 73 | 1469 | 91,126,050 | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | * | SAMSUN | 1 | 4 | 0
| 0 | 53 | 3 | 60 | * | * | TRABZON | 3 | 15 | 7
| 5 | 402 | 25 | 454 | * | * | Toplam | 37 | 220
| 121 | 70 | 5430 | 391
| 6232 | 260,223,247 |
|
|