TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA273 222330265**
ANKARA283 927958357**
ANTALYA380 3874102**
AYDIN42918 247863389016,065,114
BİLECİK113 143149**
BURSA110 027634**
ÇANAKKALE11732 41482811616**
ELAZIĞ1228 23316369**
HATAY111 19618**
ISPARTA110 013115**
MERSİN110 0326**
İZMİR6245 1356514373,604,000
MUĞLA87941 18125873146991,126,050
ORDU120 0781191**
SAMSUN140 053360**
TRABZON3157 540225454**
Toplam37220 121705430391 6232260,223,247