TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 2 | 7 | 3
| 2 | 223 | 30 | 265 | * | * | | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | * | | ANTALYA | 1 | 2 | 0
| 3 | 48 | 4 | 57 | * | * | | AYDIN | 3 | 21 | 15
| 20 | 463 | 25 | 544 | * | * | | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | * | | BURSA | 1 | 1 | 0
| 0 | 27 | 6 | 34 | * | * | | ELAZIĞ | 1 | 22 | 8
| 2 | 331 | 6 | 369 | * | * | | ISPARTA | 1 | 1 | 0
| 0 | 13 | 1 | 15 | * | * | | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 2 | 6 | * | * | | İZMİR | 6 | 24 | 5
| 1 | 356 | 51 | 437 | 3,604,000 | | MUĞLA | 6 | 75 | 41
| 15 | 1181 | 70 | 1382 | 81,732,210 | | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | * | | SAMSUN | 1 | 4 | 0
| 0 | 53 | 3 | 60 | * | * | | TRABZON | 2 | 13 | 4
| 1 | 343 | 18 | 379 | * | * | | Toplam | 28 | 180
| 82 | 54 | 3437 | 283
| 4036 | 169,927,090 |
|
|