TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.91-Et ürünleri üretimi için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | AFYONKARAHİSAR | 3 | 8 | 4
| 12 | 149 | 58 | 231 | * | | BURSA | 2 | 46 | 16
| 0 | 371 | 266 | 701 | * | | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | * | | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 0 | 3 | * | | İZMİR | 4 | 28 | 31
| 11 | 2014 | 180 | 2264 | 4,145,029 | | KOCAELİ | 1 | 1 | 1
| 2 | 9 | 3 | 16 | * | | KONYA | 1 | 0 | 1
| 3 | 8 | 1 | 13 | * | | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | * | | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | * | | ARDAHAN | 1 | 0 | 1
| 2 | 16 | 3 | 22 | * | | DÜZCE | 1 | 2 | 2
| 25 | 29 | 7 | 66 | * | | Toplam | 17 | 86
| 56 | 55 | 2627 | 522
| 3349 | 4,145,029 |
|
|