TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.16-Et unu, kaba et unu ve peletleri (insan tüketimine uygun olmayan); kıkırdaklar İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 1 | 10 | 0
| 20 | 719 | 33 | 782 | * | * | | AFYONKARAHİSAR | 2 | 0 | 0
| 1 | 11 | 1 | 13 | * | * | | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 23 | 3 | 27 | * | * | | BİLECİK | 2 | 1 | 1
| 3 | 2 | 3 | 10 | * | * | | BOLU | 4 | 8 | 24
| 11 | 532 | 19 | 674 | 14,256,148 | | BURDUR | 1 | 1 | 0
| 1 | 15 | 6 | 23 | * | * | | BURSA | 2 | 1 | 7
| 8 | 181 | 11 | 208 | * | * | | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | * | | ESKİŞEHİR | 2 | 0 | 0
| 1 | 13 | 1 | 15 | * | * | | İZMİR | 6 | 82 | 93
| 78 | 2957 | 343 | 3553 | 33,075,425 | | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 17 | 3 | 21 | * | * | | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 1 | 5 | 0 | 6 | * | * | | MALATYA | 1 | 2 | 1
| 3 | 113 | 6 | 125 | * | * | | MANİSA | 1 | 2 | 2
| 6 | 64 | 7 | 81 | * | * | | SAKARYA | 4 | 26 | 35
| 37 | 1213 | 53 | 1364 | 26,679,900 | | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 4 | 22 | 9 | 36 | * | * | | Toplam | 31 | 150
| 176 | 182 | 6172 | 583
| 7344 | 74,011,473 |
|
|