TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.16-Et unu, kaba et unu ve peletleri (insan tüketimine uygun olmayan); kıkırdaklar İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 22 | 14
| 22 | 1180 | 34 | 1272 | * | * | AFYONKARAHİSAR | 4 | 0 | 0
| 2 | 16 | 1 | 19 | 5,944,000 | AMASYA | 1 | 20 | 18
| 1 | 174 | 43 | 256 | * | * | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 23 | 3 | 27 | * | * | BALIKESİR | 2 | 23 | 0
| 98 | 1743 | 111 | 1975 | * | * | BİLECİK | 2 | 1 | 1
| 3 | 2 | 3 | 10 | * | * | BOLU | 7 | 61 | 272
| 13 | 2436 | 158 | 3020 | 31,889,795 | BURDUR | 1 | 1 | 0
| 1 | 15 | 6 | 23 | * | * | BURSA | 2 | 1 | 7
| 8 | 181 | 11 | 208 | * | * | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | * | ESKİŞEHİR | 3 | 1 | 0
| 1 | 26 | 7 | 35 | * | * | İZMİR | 6 | 82 | 93
| 78 | 2957 | 343 | 3553 | 33,075,425 | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 17 | 3 | 21 | * | * | KIRKLARELİ | 2 | 0 | 0
| 1 | 11 | 1 | 13 | * | * | KONYA | 1 | 0 | 1
| 0 | 5 | 1 | 7 | * | * | MALATYA | 1 | 2 | 1
| 3 | 113 | 6 | 125 | * | * | MANİSA | 2 | 2 | 2
| 6 | 76 | 8 | 94 | * | * | SAKARYA | 5 | 45 | 35
| 37 | 1853 | 97 | 2067 | 33,502,900 | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 1 | 10 | * | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 4 | 22 | 9 | 36 | * | * | UŞAK | 2 | 48 | 42
| 53 | 1753 | 4 | 1900 | * | * | Toplam | 48 | 326
| 499 | 339 | 12897 | 935
| 15077 | 104,412,120 |
|
|