TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.11.39-Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
AFYONKARAHİSAR220 762879*
BİTLİS110 1114*
BOLU110 0528*
BURSA100 015116*
ÇANKIRI11513 828585406*
ÇORUM100 0426*
DİYARBAKIR101 124632*
ERZİNCAN100 0707*
ISPARTA120 514223*
İSTANBUL213 1402873*
İZMİR64447 32424238275612,576,020
KASTAMONU110 111114*
KONYA14740 11856471840*
KAHRAMANMARAŞ101 210215*
UŞAK100 023023*
Toplam22114 1051473489447 430283,951,224