TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.39-Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 2 | 2 | 0
| 7 | 62 | 8 | 79 | * | BİTLİS | 1 | 1 | 0
| 1 | 1 | 1 | 4 | * | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 2 | 8 | * | BURSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 15 | 1 | 16 | * | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | ÇORUM | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 2 | 6 | * | DİYARBAKIR | 1 | 0 | 1
| 1 | 24 | 6 | 32 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | ISPARTA | 1 | 2 | 0
| 5 | 14 | 2 | 23 | * | İSTANBUL | 2 | 1 | 3
| 1 | 40 | 28 | 73 | * | İZMİR | 6 | 44 | 47
| 3 | 2424 | 238 | 2756 | 12,576,020 | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 1 | 11 | 1 | 14 | * | KONYA | 1 | 47 | 40
| 118 | 564 | 71 | 840 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 23 | 0 | 23 | * | Toplam | 22 | 114
| 105 | 147 | 3489 | 447
| 4302 | 83,951,224 |
|
|