TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.39-Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 4 | 17 | 7 | 29 | * | | BİTLİS | 1 | 1 | 0
| 1 | 1 | 1 | 4 | * | | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 2 | 8 | * | | BURSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 15 | 1 | 16 | * | | ÇORUM | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 2 | 6 | * | | DİYARBAKIR | 1 | 0 | 1
| 1 | 24 | 6 | 32 | * | | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | | İSTANBUL | 2 | 1 | 3
| 1 | 40 | 28 | 73 | * | | İZMİR | 6 | 44 | 47
| 3 | 2424 | 238 | 2756 | 12,576,020 | | KONYA | 1 | 47 | 40
| 118 | 564 | 71 | 840 | * | | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | | Toplam | 17 | 95
| 92 | 130 | 3111 | 358
| 3786 | 58,200,208 |
|
|