TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.33-Koyun eti, dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | | ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | * | * | | ELAZIĞ | 1 | 0 | 0
| 4 | 7 | 0 | 11 | * | * | | İZMİR | 1 | 18 | 16
| 0 | 401 | 57 | 492 | * | * | | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 27 | 2 | 30 | * | * | | KIRŞEHİR | 4 | 1 | 0
| 16 | 69 | 7 | 93 | 6,360,000 | | KÜTAHYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 10 | 0 | 10 | * | * | | KARABÜK | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 0 | 8 | * | * | | Toplam | 10 | 22
| 17 | 21 | 570 | 100
| 731 | 6,360,000 |
|
|