TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.33-Koyun eti, dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | * | * | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | * | ELAZIĞ | 1 | 0 | 0
| 4 | 7 | 0 | 11 | * | * | İZMİR | 1 | 18 | 16
| 0 | 401 | 57 | 492 | * | * | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 27 | 2 | 30 | * | * | KIRŞEHİR | 4 | 1 | 0
| 16 | 69 | 7 | 93 | 6,360,000 | KÜTAHYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 10 | 0 | 10 | * | * | KARABÜK | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 0 | 8 | * | * | Toplam | 11 | 37
| 30 | 29 | 855 | 185
| 1137 | 6,360,000 |
|
|