|
|
|
|
|
|
|
2013 YILI SANAYİ KAPASİTE RAPORU İSTATİSTİKLERİ |
|
|
İllere Göre Kodlanan İlk 5 Ürün |
|
|
ADANA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
45 |
|
2 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
37 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
35 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
35 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
33 |
|
ADIYAMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
30 |
|
2 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
16 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
16 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
11 |
|
5 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
10 |
|
AFYONKARAHİSAR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
184 |
|
2 |
10.91.10.37.00 |
Çiftlik
hayvanlarının beslenmesinde kullanılan müstahzarlar, kümes hayvanları için
olanlar (karışımlar hariç) |
67 |
|
3 |
01.47.00.00.01 |
Yumurta
üretimi |
65 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
45 |
|
5 |
23.70.11.00.05 |
Mermer;
yontulmuş/kesilmiş, parlatılmış veya süslenmiş |
42 |
|
AĞRI |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
9 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
9 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
8 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
7 |
|
AMASYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
13 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
13 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
4 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak
mobilyaları |
11 |
|
5 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap
yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları,
yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar
hariç) |
10 |
|
ANKARA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
25.11.23.60.00 |
Diğer
yapılar, demirden veya çelikten |
185 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer
ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro,
tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve
televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
144 |
|
3 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap
yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları,
yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar
hariç) |
113 |
|
4 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar,
bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
108 |
|
5 |
62.01.29.00.01 |
Diğer
yazılımlar, orijinaller |
105 |
|
ANTALYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
121 |
|
2 |
10.71.11.00.03 |
Simit,
açma vb. |
100 |
|
3 |
10.71.11.00.99 |
Diğer
- kuru durumdayken % 5'e eşit veya daha az şeker ile % 5'e eşit veya daha az
yağ içeren taze ekmekler (bal, yumurta, peynir veya meyve ilaveliler hariç) |
100 |
|
4 |
10.71.12.00.00 |
Kek
ve pastane ürünleri; tatlandırıcı ilave edilmiş diğer unlu ürünler |
71 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
67 |
|
ARTVİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
16 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
16 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
9 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
8 |
|
5 |
35.11.10.72.00 |
Hidro
elektrik (hidro elektrik santralleri tarafından üretilen) |
7 |
|
AYDIN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
99 |
|
2 |
10.39.25.20.09 |
Diğer
meyveler (muz, hurma, incir, ananas, avokado, guava, mango, MANGOSTEEN,
turunçgiller, üzüm, fındık ve ceviz hariç) - kurutulmuş |
79 |
|
3 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma
zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
65 |
|
4 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca
zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma
zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil)
(natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
45 |
|
5 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
43 |
|
BALIKESİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
64 |
|
2 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma
zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
50 |
|
3 |
10.39.18.00.02 |
Zeytin;
sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş |
47 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
41 |
|
5 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca
zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma
zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil)
(natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
37 |
|
BİLECİK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
37 |
|
2 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
26 |
|
3 |
08.11.11.36.00 |
Mermer
ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın tabakalar (slab)
şeklinde kesilmiş |
18 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
5 |
16.24.11.33.00 |
Düz
palet ve palet kuşakları, tahtadan |
7 |
|
BİNGÖL |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
17 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
12 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
9 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
8 |
|
5 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar,
bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
4 |
|
BİTLİS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
8 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
6 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
4 |
|
5 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat
blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
3 |
|
BOLU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
15.11.31.00.00 |
Deri
(büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
45 |
|
2 |
01.47.00.00.00 |
Kümes
hayvanları yetiştiriciliği |
17 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
11 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
5 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler,
testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş, dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı
> 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe blokları, şeritleri ve frizleri
hariç) |
10 |
|
BURDUR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
122 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
48 |
|
3 |
08.11.11.36.00 |
Mermer
ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın tabakalar (slab)
şeklinde kesilmiş |
22 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
21 |
|
5 |
23.70.11.00.05 |
Mermer;
yontulmuş/kesilmiş, parlatılmış veya süslenmiş |
20 |
|
BURSA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
31.09.13.00.00 |
Diğer
ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro,
tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve
televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
292 |
|
2 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap
yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları,
yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar
hariç) |
283 |
|
3 |
31.09.12.50.00 |
Ahşap
yemek odası ve oturma odası mobilyaları (vitrin, büfe ve yemek masası ile
televizyon, çay ve kahve sehpaları, vb. yemek ve oturma odası mobilyaları)
(ayaklı aynalar, koltuk, sandalye ve benzeri oturaklar hariç) |
268 |
|
4 |
31.00.12.50.00 |
Ahşap
iskeletli döşemeli koltuk, sandalye, tabure, bank ve benzeri oturaklar (üç
parçalı takımlar dahil) (döner koltuklar hariç) |
263 |
|
5 |
29.32.30.90.00 |
HS
87.01'deki "Traktörler", HS 87.02'deki "Toplu halde yolcu
taşımağa mahsus motorlu taşıtlar", HS 87.03'deki "Otomobili,
steyşın vagonlar, yarış arabaları", HS 87.04'deki "Eşya taşımaya
mahsus motorlu taşıtlar" ve HS 87.05'deki "Özel amaçlı motorlu
taşıtlar" için başka yerde sınıflandırılmamış diğer parçalar ve
aksesuarlar ile bunların parçaları |
157 |
|
ÇANAKKALE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
48 |
|
2 |
10.51.40.30.02 |
Lor
ve çökelek |
32 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
28 |
|
4 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
23 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
ÇANKIRI |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
9 |
|
3 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
7 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
7 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
6 |
|
ÇORUM |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
28.93.13.00.00 |
Değirmencilik
sanayinde kullanılan veya hububat ya da kuru baklagillerin işlenmesi için
kullanılan makineler (çiftlik tipi makineler hariç) |
29 |
|
2 |
01.47.00.00.01 |
Yumurta
üretimi |
21 |
|
3 |
23.32.12.50.00 |
Ateşe
dayanıklı (refrakter) olmayan kilden kiremitler, mahya ve köşe kaplamaları
(düz kiremit) |
21 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
19 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
18 |
|
DENİZLİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
13.92.14.30.00 |
Tuvalet
ve mutfakta kullanılan örtüler, pamuklu havlu ve benzeri ilmeği kesilmemiş
dokumadan |
185 |
|
2 |
13.20.42.00.00 |
Havlu
ve benzeri ilmeği kesilmemiş dokuma kumaşlar, pamuktan olanlar |
154 |
|
3 |
14.14.12.40.00 |
Erkekler
veya erkek çocukları için ropdöşambır, bornoz ve benzeri eşyalar (örgü
(triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
140 |
|
4 |
13.92.12.53.00 |
Yatak
takımları, çarşafları ve yastık kılıfları, pamuktan (örgü (triko) veya tığ
işi (kroşe) hariç) |
113 |
|
5 |
13.20.20.44.00 |
Dokuma
kumaşlar, pamuktan (ev tekstil ürünleri veya döşemelik tekstil için, tek renk
ipliklerden, ağırlığı > 200 gr/m² olanlar) |
101 |
|
DİYARBAKIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
35 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
31 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
28 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
24 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
20 |
|
EDİRNE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.30.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (pirincin kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
39 |
|
2 |
10.61.12.30.00 |
Pirinç,
kısmen veya tamamen beyazlatılmış (kamolin pirinci dahil) |
34 |
|
3 |
05.20.10.30.02 |
Linyit
- Ayıklanmış (parça) (Brüt kalori değeri < 23,865 kj/kg olan) |
27 |
|
4 |
05.20.10.30.03 |
Linyit
- Toz (Brüt kalori değeri < 23,865 kj/kg olan) |
26 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
15 |
|
ELAZIĞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
22 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
18 |
|
3 |
07.29.19.00.11 |
Krom
- Tuvenan |
14 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
13 |
|
5 |
23.61.11.50.00 |
Karolar,
döşeme taşları ve benzeri ürünler, çimentodan, betondan veya suni taştan
olanlar (inşaat blokları ve tuğlaları hariç) |
11 |
|
ERZİNCAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
14 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
3 |
07.29.19.00.12 |
Krom
- Ayıklanmış (parça) |
4 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
4 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
4 |
|
ERZURUM |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
23 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
21 |
|
3 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı
(ağırlığına göre, yağ içeriği <= % 85 olan) |
16 |
|
4 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
14 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
13 |
|
ESKİŞEHİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
39 |
|
2 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
20 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
20 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
18 |
|
5 |
22.29.91.10.00 |
Plastik
parçalar, makineler ve mekanik cihazlar için (içten yanmalı pistonlu
motorlardakiler, gaz türbinlerindekiler hariç) |
17 |
|
GAZİANTEP |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
13.93.11.00.04 |
Makine
halıları (düğümlü olanlar) |
175 |
|
2 |
10.39.23.90.05 |
B.y.s.
işlenmiş veya saklanmış sert kabuklu yemişler (ceviz, leblebi, sert kabuklu
tropikal meyveler vb.) ile diğer tohumlar ve karışımları (sirke veya asetik
asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar, püre ve ezmeler, şekerle korunmuş
olanlar hariç) |
117 |
|
3 |
13.10.81.10.03 |
Polipropilenden
iplik (dikiş ipliği hariç) rötar/kable (Perakende satışa hazır olmayan) |
82 |
|
4 |
10.39.23.90.04 |
Kavrulmuş
badem ve Antep fıstığı |
81 |
|
5 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
71 |
|
GİRESUN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz
işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
33 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz
işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış ve kavrulmuş olanlar
dahil) |
32 |
|
3 |
10.61.23.00.02 |
Fındık
unu ve granülleri |
21 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
14 |
|
GÜMÜŞHANE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
20 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
3 |
10.39.22.90.01 |
Reçel,
marmelat, meyve jölesi ve pekmez (turunçgillerden yapılanlar ile homojenize
müstahzarlar hariç) |
13 |
|
4 |
10.82.24.00.00 |
Şekerle
korunmuş meyveler, sert kabuklu yemişler, meyve kabukları ve bitkilerin diğer
kısımları |
11 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
10 |
|
HAKKARİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
12 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
9 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
6 |
|
5 |
10.81.12.30.01 |
Şeker
- küp (rafine edilmiş) |
5 |
|
HATAY |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
58 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
48 |
|
3 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
40 |
|
4 |
10.39.91.00.01 |
Meyvelerin
Mumlama ve Sarartma İşlemleri |
27 |
|
5 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma
zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
26 |
|
ISPARTA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
54 |
|
2 |
16.10.10.33.00 |
İbreli
ağaç keresteleri; testere ile kesilmiş ya da uzunlamasına yontulmuş; dilimli
ya da soyulmuş; kalınlığı > 6mm; uç birleştirmeli ya da zımparalanmış veya
planyalanmışlar olanlar |
17 |
|
3 |
20.53.10.20.00 |
Uçucu
yağlar (kekik yağı, defne yağı vb. dahil) |
14 |
|
4 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
11 |
|
5 |
08.11.11.36.00 |
Mermer
ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın tabakalar (slab)
şeklinde kesilmiş |
10 |
|
MERSİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
121 |
|
2 |
10.39.91.00.01 |
Meyvelerin
Mumlama ve Sarartma İşlemleri |
64 |
|
3 |
10.61.33.35.00 |
Tahıl
embriyoları (bütün halde, yassılaştırılmış, pul haline getirilmiş veya
öğütülmüş) (pirinç hariç) |
46 |
|
4 |
25.11.23.60.00 |
Diğer
yapılar, demirden veya çelikten |
43 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
37 |
|
İSTANBUL |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
1086 |
|
2 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar
veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar (örgü (triko) veya tığ
işi (kroşe) hariç) |
763 |
|
3 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
700 |
|
4 |
14.13.35.48.02 |
Kadın
veya kız çocukları için pantolon ve binici/külot pantolonu (kısa pantolon
dahil), golf pantolonları, şort vs., pamuktan ve diğer dokunabilir
maddelerden (kot kumaştan yapılmış olanlar ile endüstriyel veya mesleki
kıyafetler hariç) |
655 |
|
5 |
14.13.34.80.02 |
Kadın/kız
çocuk için etek ve pantolon etek, pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)
hariç) |
602 |
|
İZMİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
134 |
|
2 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
110 |
|
3 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
104 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
95 |
|
5 |
10.51.40.50.03 |
Tulum
peyniri |
82 |
|
KARS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar
peyniri |
35 |
|
2 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı
(ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten türetilen diğer katı
ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80 olan sürülebilir süt
ürünleri hariç) |
30 |
|
3 |
10.51.40.50.98 |
Diğer
peynirler (dil peyniri, örgü peyniri, vb.) |
17 |
|
4 |
10.51.40.50.03 |
Tulum
peyniri |
16 |
|
5 |
10.51.40.30.02 |
Lor
ve çökelek |
12 |
|
KASTAMONU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar,
bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
42 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
18 |
|
4 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak
mobilyaları |
16 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
14 |
|
KAYSERİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
31.03.11.00.00 |
Yatak
destekleri (yaylı veya çelik tel ağlı ahşap veya metal iskeletler, ahşap
latalı döşenmiş somya bazaları, divanlar dahil) |
106 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer
ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro,
tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve
televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
95 |
|
3 |
31.00.12.10.00 |
Yatak
haline getirilebilen koltuklar, çekyatlar ve kanepeler ve benzeri koltuklar
(bahçe için olan koltuk, sandalye, tabure, bank ve benzeri oturaklar veya
kamp ekipmanları hariç) |
90 |
|
4 |
25.12.10.30.00 |
Kapılar,
kapı eşikleri, pencereler ve bunların kasaları (çerçeveleri), demirden veya
çelikten |
85 |
|
5 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap
yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları,
yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar
hariç) |
80 |
|
KIRKLARELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
24 |
|
2 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar
peyniri |
17 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
16 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
16 |
|
5 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş
süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
14 |
|
KIRŞEHİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
12 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
10 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
7 |
|
4 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik
hayvanları yemleri için karışımlar |
7 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
KOCAELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
25.11.23.60.00 |
Diğer
yapılar, demirden veya çelikten |
68 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
56 |
|
3 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
46 |
|
4 |
25.11.23.50.00 |
Diğer
yapılar, esas olarak levhadan olanlar: diğerleri |
45 |
|
5 |
22.29.91.60.02 |
Motorlu
kara taşıtları, traktörler, bisikletler, motosikletler ve diğer kara
taşıtları için diğer plastik aksam ve parçaları (elyafla güçlendirilmiş
olanlar hariç) |
34 |
|
KONYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
29.32.30.90.00 |
HS
87.01'deki "Traktörler", HS 87.02'deki "Toplu halde yolcu
taşımağa mahsus motorlu taşıtlar", HS 87.03'deki "Otomobili,
steyşın vagonlar, yarış arabaları", HS 87.04'deki "Eşya taşımaya
mahsus motorlu taşıtlar" ve HS 87.05'deki "Özel amaçlı motorlu
taşıtlar" için başka yerde sınıflandırılmamış diğer parçalar ve
aksesuarlar ile bunların parçaları |
123 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
75 |
|
3 |
25.40.12.50.00 |
Çifte
namlulu av tüfekleri, tüfekler, kısa tüfekler ve ağızdan dolmalı tüfekler
(uzun namlulu tüfekler, vb. ile bastona benzetilmiş spor tabancaları dahil)
(askeri amaçlı ateşli silahlar hariç) |
74 |
|
4 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
65 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
61 |
|
KÜTAHYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
18 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
17 |
|
3 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
16 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
16 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
MALATYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.25.20.01 |
Kayısı
- kurutulmuş |
96 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
24 |
|
3 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak
mobilyaları |
21 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
5 |
22.23.14.50.01 |
Plastikten
pencereler ve bunların çerçeveleri ile pervazları ve pencere eşikleri |
19 |
|
MANİSA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.18.00.02 |
Zeytin;
sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş |
73 |
|
2 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
63 |
|
3 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat
tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil
unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
53 |
|
4 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
46 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
40 |
|
KAHRAMANMARAŞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
13.10.61.52.00 |
Dokuma
kumaşlar için taranmış pamuktan iplikler (perakende satışa hazır olmayan)
(halı ve yer kaplaması için olanlar hariç) |
73 |
|
2 |
13.91.19.10.00 |
Örgü
(triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar hariç) |
65 |
|
3 |
25.99.12.29.00 |
Mutfak
ve ev eşyaları ile bunların parçaları, paslanmaz çelikten (çatal bıçak
takımları hariç) |
44 |
|
4 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
28 |
|
5 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
27 |
|
MARDİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
35 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
16 |
|
3 |
10.61.32.30.00 |
Dövülmüş
kabuksuz yulaf, mısır, pirinç, çavdar, arpa ve diğer tahıllar ve kaba unları
(irmik dahil) (buğday hariç) |
13 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
13 |
|
5 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
12 |
|
MUĞLA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal
taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme
taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
69 |
|
2 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
68 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
60 |
|
4 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma
zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
35 |
|
5 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca
zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma
zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil)
(natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
32 |
|
MUŞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
12 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
10 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
7 |
|
5 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar
peyniri |
6 |
|
NEVŞEHIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
29 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
29 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat
blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
21 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
12 |
|
5 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
10 |
|
NİĞDE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
9 |
|
2 |
08.12.12.30.04 |
Mozaiktaşı |
9 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
4 |
15.11.31.00.00 |
Deri
(büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
8 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
7 |
|
ORDU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz
işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
35 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz
işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış ve kavrulmuş olanlar
dahil) |
19 |
|
3 |
10.39.30.00.00 |
Başka
yerde sınıflandırılmamış hayvan tüketimi için kullanılan bitkisel yan ürünler
ve atıklar |
19 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
18 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
17 |
|
RİZE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.83.13.00.03 |
Siyah
çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar - dökme |
102 |
|
2 |
10.83.13.00.01 |
Siyah
çay (3 kg veya daha az miktarlarda, hemen tüketilmeye hazır paketler halinde) |
41 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
18 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
11 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
10 |
|
SAKARYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
30 |
|
2 |
25.62.10.03.00 |
Tornalanmış
metal parçalar, makine ve mekanik cihazlar için |
25 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
4 |
11.07.11.50.01 |
İçme
suyu, şişelenmiş (tatlandırılmamış ve aromalandırılmamış) (kaynakta
şişelenmiş memba suları dahil) |
20 |
|
5 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
19 |
|
SAMSUN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
31 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
31 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
27 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
21 |
|
5 |
10.61.40.30.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (pirincin kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
19 |
|
SİİRT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
6 |
|
2 |
08.12.12.10.00 |
Çakıl
taşları (beton agregaları, kara yolu yapımı veya demir yolu balastı ya da
diğer balastlama işleri için kullanılanlar); yuvarlak çakıl ve çakmaktaşı |
6 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
4 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
4 |
|
5 |
08.12.11.90.00 |
İnşaat
kumları (killi kumlar gibi); kaolinli kumlar; feldispatlı kumlar (silis
kumları, metal taşıyan kumlar hariç, vollastonit - tuvenan dahil) |
4 |
|
SİNOP |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat
tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil
unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
23 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
12 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
12 |
|
4 |
10.20.41.00.00 |
Balıkların,
kabukluların, yumuşakçaların veya diğer su omurgasızlarının insan tüketimine
uygun olmayan unları, kaba unları ve peletleri |
6 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
5 |
|
SİVAS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
30 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
22 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
19 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
16 |
|
5 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
15 |
|
TEKİRDAĞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
13.30.13.30.00 |
Pamuklu
dokuma kumaşların boyanması, pamuk içeriği >= % 85 olanlar |
75 |
|
2 |
13.30.13.50.00 |
Sentetik
filament ipliklerinden veya sentetik elyaftan yapılmış dokuma kumaşların
boyanması |
57 |
|
3 |
13.91.19.10.00 |
Örgü
(triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar hariç) |
51 |
|
4 |
38.32.33.00.01 |
Plastik
ikincil hammaddeler |
50 |
|
5 |
15.11.41.30.00 |
Deri
(koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha fazla işlenmemiş
(güderi hariç) |
48 |
|
TOKAT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat
tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil
unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
18 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik
ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
16 |
|
3 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
15 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
15 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
TRABZON |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
25 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
24 |
|
3 |
10.83.13.00.03 |
Siyah
çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar - dökme |
21 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
5 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak
mobilyaları |
18 |
|
TUNCELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
5 |
|
3 |
10.51.52.41.01 |
Ayran |
4 |
|
4 |
10.51.40.50.03 |
Tulum
peyniri |
4 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer
ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
4 |
|
ŞANLIURFA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk
tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
190 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk
(kardelenmiş veya taranmış) |
174 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
36 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
33 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
28 |
|
UŞAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
15.11.41.30.00 |
Deri
(koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha fazla işlenmemiş
(güderi hariç) |
47 |
|
2 |
38.32.39.00.02 |
Tekstil
atıkları geri kazanımı |
37 |
|
3 |
13.10.83.40.00 |
İplikler,
pamukla karışık, ağırlığına göre sentetik devamsız elyaf içeriği < % 85
olanlar (dikiş ipliği hariç) (perakende satışa hazır olmayan) |
35 |
|
4 |
13.20.32.20.00 |
Dokuma
kumaşlar, sadece veya ağırlıklı olarak pamuk karışımlı sentetik devamsız
elyaftan (ağırlığına göre söz konusu elyaf içeriği < % 85 olanlar) (farklı
renk ipliklerden olanlar hariç) |
23 |
|
5 |
13.30.11.10.00 |
Elyafların
boyanması |
21 |
|
VAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
29 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
25 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
18 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
15 |
|
5 |
23.61.11.50.00 |
Karolar,
döşeme taşları ve benzeri ürünler, çimentodan, betondan veya suni taştan
olanlar (inşaat blokları ve tuğlaları hariç) |
12 |
|
YOZGAT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
20 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
12 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
11 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
8 |
|
ZONGULDAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
05.10.10.30.04 |
Taşkömürü
- Ayıklanmış (toz) (Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan kok üretimine
olanak sağlayan maden kömürü) |
21 |
|
2 |
05.10.10.30.01 |
Taşkömürü
- Tuvenan ( Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan kok üretimine olanak
sağlayan maden kömürü) |
20 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
17 |
|
4 |
05.10.10.30.03 |
Taşkömürü
- Yıkanmış (parça) (Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan kok üretimine
olanak sağlayan maden kömürü) |
16 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
16 |
|
AKSARAY |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
15 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
14 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat
blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
12 |
|
4 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar
peyniri |
11 |
|
5 |
82.92.10.00.01 |
Gıda
maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
9 |
|
BAYBURT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
4 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
3 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
3 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
3 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
2 |
|
KARAMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.72.12.53.00 |
Tatlı
bisküviler; çikolatayla veya kakao içeren diğer müstahzarlarla kısmen veya
tamamen kaplı gofret ve kağıt helvalar |
13 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
12 |
|
3 |
28.93.17.20.00 |
Sanayi
makineleri, şekerleme, kakao veya çikolatanın hazırlanması ve imalatı için
olanlar |
12 |
|
4 |
10.72.12.59.00 |
Gofretler
ve kağıt helvalar (tuzlular dahil; çikolatayla veya çikolata içeren diğer
müstahzarlarla kısmen veya tamamen kaplı gofret ve kağıt helvalar) |
11 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
11 |
|
KIRIKKALE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
12 |
|
2 |
46.71.13.00.01 |
LPG
(Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) dolumu |
9 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
7 |
|
5 |
38.32.22.00.01 |
Demir-çelik
ikincil hammaddeler |
6 |
|
BATMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
20 |
|
2 |
14.13.24.45.00 |
Erkekler
veya erkek çocukları için pantolon ve binici/külot pantolonu (kısa pantolon
dahil), suni veya sentetik elyaftan yapılmış (örgü (triko) veya tığ işi
(kroşe) olanlar ile endüstriyel veya mesleki kıyafetler hariç) |
12 |
|
3 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
11 |
|
4 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat
tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil
unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
8 |
|
5 |
14.14.21.00.02 |
Erkek/erkek
çocuk için gömlek; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) olanlar hariç) |
8 |
|
ŞIRNAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
8 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
6 |
|
4 |
08.99.10.00.00 |
Bitüm
ve asfalt, doğal; asfaltitler ve asfaltlı kayalar (asfaltit - tuvenan) |
6 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
3 |
|
BARTIN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
8 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
3 |
14.14.21.00.02 |
Erkek/erkek
çocuk için gömlek; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) olanlar hariç) |
6 |
|
4 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
6 |
|
5 |
14.13.14.70.00 |
Kadınlar
veya kız çocukları için elbiseler (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)
tekstilden) |
5 |
|
ARDAHAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar
peyniri |
19 |
|
2 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı
(ağırlığına göre, yağ içeriği <= % 85 olan) |
13 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
4 |
10.51.40.30.02 |
Lor
ve çökelek |
8 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten,
ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt
taşlarının granül, mıcır ve tozları |
6 |
|
IĞDIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
6 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek,
kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya
diğer işlemleri sonucunda kalan) |
5 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat
blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
5 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
4 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
4 |
|
YALOVA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
30.11.24.90.97 |
Diğer
kuru yük gemileri |
19 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek
- normal |
10 |
|
3 |
30.11.33.50.00 |
Yük
taşıyıcı olmayan diğer gemiler |
9 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
9 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
8 |
|
KARABÜK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
24.10.71.40.00 |
Diğer
açık profiller, alaşımsız çelikten (sıcak haddeleme, sıcak çekme veya
kalıptan çekme işlemlerinden daha ileri işlem görmemiş olanlar) |
25 |
|
2 |
24.10.62.10.02 |
Barlar
ve çubuklar, sıcak haddelenmiş, betonu güçlendirmek için kullanılanlar, demir
veya alaşımsız çelikten (C < % 0,25, dört yüzü haddeli, pürüzsüz yüzeyli
olanlar) |
17 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
4 |
24.31.10.50.00 |
Diğer
barlar ve çubuklar, demirden veya alaşımsız çelikten, soğuk işleme veya soğuk
şekillendirme işlemlerinden daha ileri işlem görmemiş olanlar (örn. soğuk
çekme), ağırlığına göre karbon içeriği >= % 0,25 olanlar (otomat
çeliğinden olanlar hariç) |
7 |
|
5 |
10.82.23.90.01 |
Lokum |
7 |
|
KİLİS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin
yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
12 |
|
2 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca
zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma
zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil)
(natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
12 |
|
3 |
10.39.22.90.01 |
Reçel,
marmelat, meyve jölesi ve pekmez (turunçgillerden yapılanlar ile homojenize
müstahzarlar hariç) |
5 |
|
4 |
10.82.23.90.01 |
Lokum |
4 |
|
5 |
10.83.11.50.00 |
Kahve,
kafeinli (kavrulmuş) |
4 |
|
OSMANİYE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.30.00 |
Yer
fıstığı, hazırlanmış veya korunmuş (yer fıstığı ezmesi dahil) (sirke veya
asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar ve diğer püre ve ezmeler
hariç) |
23 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
13 |
|
3 |
13.10.61.60.00 |
Pamuk
iplikler (perakende satışa hazır) (dikiş ipliği hariç) |
11 |
|
4 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma
zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
10 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz
peynir |
9 |
|
DÜZCE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite
Raporu Sayısı |
|
1 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler,
testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş, dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı
> 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe blokları, şeritleri ve frizleri
hariç) |
28 |
|
2 |
14.14.30.00.01 |
Tişört,
fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
26 |
|
3 |
13.99.11.50.00 |
Danteller,
makine yapımı (parça, şerit veya motif şeklinde) |
13 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme
esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek
mutfakları) |
12 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır
beton |
11 |
|
|
|
|
|