İllere Göre En Çok Kodlanan 5 Ürün |
||||
ADANA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
40 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
38 |
|
3 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
37 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
36 |
|
5 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
35 |
|
ADIYAMAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
27 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
14 |
|
3 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
13 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
11 |
|
AFYONKARAHİSAR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
184 |
|
2 |
10.91.10.37.00 |
Çiftlik hayvanlarının beslenmesinde kullanılan müstahzarlar, kümes hayvanları için olanlar (karışımlar hariç) |
57 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
49 |
|
4 |
10.13.14.60.03 |
Sucuk - (karaciğerden yapılmış olanlar ve domuz etinden olanlar hariç) |
38 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
36 |
|
AĞRI |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
10 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
5 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
5 |
|
AMASYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
13 |
|
3 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
13 |
|
4 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
11 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
10 |
|
ANKARA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
25.11.23.60.00 |
Diğer yapılar, demirden veya çelikten |
159 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
136 |
|
3 |
31.01.12.00.00 |
Ahşap mobilyalar, bürolarda kullanılan |
109 |
|
4 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları, yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar hariç) |
106 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
100 |
|
ANTALYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
115 |
|
2 |
10.71.11.00.03 |
Simit, açma vb. |
96 |
|
3 |
10.71.11.00.99 |
Diğer - kuru durumdayken % 5'e eşit veya daha az şeker ile % 5'e eşit veya daha az yağ içeren taze ekmekler (bal, yumurta, peynir veya meyve ilaveliler hariç) |
89 |
|
4 |
10.71.12.00.00 |
Kek ve pastane ürünleri; tatlandırıcı ilave edilmiş diğer unlu ürünler |
76 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
66 |
|
ARTVİN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
12 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
9 |
|
4 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar - dökme |
6 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
6 |
|
AYDIN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
92 |
|
2 |
10.39.25.20.09 |
Diğer meyveler (muz, hurma, incir, ananas, avokado, guava, mango, MANGOSTEEN, turunçgiller, üzüm, fındık ve ceviz hariç) - kurutulmuş |
69 |
|
3 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
65 |
|
4 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
46 |
|
5 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
41 |
|
BALIKESİR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
65 |
|
2 |
10.39.18.00.02 |
Zeytin; sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş |
45 |
|
3 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
43 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
42 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
39 |
|
BİLECİK |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
40 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
38 |
|
3 |
23.70.12.30.00 |
Karolar, küpler ve benzeri ürünler, dikdörtgen/kare şeklinde olsun veya olmasın, en geniş yüzeyi, kenar uzunluğu < 7 cm. olan bir karenin içine sığabilecek olanlar; suni olarak boyanmış granüller, küçük parçalar ve tozlar |
9 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
8 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
8 |
|
BİNGÖL |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
10 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
9 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
8 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
BİTLİS |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
6 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
5 |
|
4 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
4 |
|
5 |
23.69.19.80.99 |
Başka yerde sınıflandırılmamış çimento, beton veya suni taştan eşyalar |
3 |
|
BOLU |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
15.11.31.00.00 |
Deri (büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
49 |
|
2 |
01.47.00.00.00 |
Kümes hayvanları yetiştiriciliği |
17 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
9 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
9 |
|
BURDUR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
105 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
34 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
21 |
|
4 |
08.11.11.36.00 |
Mermer ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın tabakalar (slab) şeklinde kesilmiş |
21 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
17 |
|
BURSA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için bağlantı parçaları, yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları, ayaklı aynalar, koltuklar hariç) |
242 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
239 |
|
3 |
31.09.12.50.00 |
Ahşap yemek odası ve oturma odası mobilyaları (ayaklı aynalar, koltuk, sandalye ve benzeri oturaklar hariç) |
230 |
|
4 |
31.00.12.50.00 |
Ahşap iskeletli döşemeli koltuk, sandalye, tabure, bank ve benzeri oturaklar (üç parçalı takımlar dahil) (döner koltuklar hariç) |
223 |
|
5 |
29.32.30.90.00 |
HS 87.01'deki "Traktörler", HS 87.02'deki "Toplu halde yolcu taşımağa mahsus motorlu taşıtlar", HS 87.03'deki "Otomobili, steyşın vagonlar, yarış arabaları", HS 87.04'deki "Eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ve HS 87.05'deki "Özel amaçlı motorlu taşıtlar" için başka yerde sınıflandırılmamış diğer parçalar ve aksesuarlar ile bunların parçaları |
161 |
|
ÇANAKKALE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
47 |
|
2 |
10.51.40.30.02 |
Lor ve çökelek |
30 |
|
3 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
19 |
|
4 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
19 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
17 |
|
ÇANKIRI |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
10 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
8 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
7 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
5 |
10.91.10.37.00 |
Çiftlik hayvanlarının beslenmesinde kullanılan müstahzarlar, kümes hayvanları için olanlar (karışımlar hariç) |
6 |
|
ÇORUM |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
01.47.00.00.01 |
Yumurta üretimi |
54 |
|
2 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
32 |
|
3 |
28.93.13.00.00 |
Değirmencilik sanayinde kullanılan veya hububat ya da kuru baklagillerin işlenmesi için kullanılan makineler (çiftlik tipi makineler hariç) |
29 |
|
4 |
23.32.12.50.00 |
Ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden kiremitler, mahya ve köşe kaplamaları (düz kiremit) |
22 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
18 |
|
DENİZLİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
13.92.14.30.00 |
Tuvalet ve mutfakta kullanılan örtüler, pamuklu havlu ve benzeri ilmeği kesilmemiş dokumadan |
159 |
|
2 |
13.20.42.00.00 |
Havlu ve benzeri ilmeği kesilmemiş dokuma kumaşlar, pamuktan olanlar |
154 |
|
3 |
14.14.12.40.00 |
Erkekler veya erkek çocukları için ropdöşambır, bornoz ve benzeri eşyalar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
125 |
|
4 |
13.20.20.44.00 |
Dokuma kumaşlar, pamuktan (ev tekstil ürünleri veya döşemelik tekstil için, tek renk ipliklerden, ağırlığı > 200 gr/m² olanlar) |
104 |
|
5 |
13.92.12.53.00 |
Yatak takımları, çarşafları ve yastık kılıfları, pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
93 |
|
DİYARBAKIR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
32 |
|
2 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
31 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
28 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
25 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
23 |
|
EDİRNE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.30.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (pirincin kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
37 |
|
2 |
10.61.12.30.00 |
Pirinç, kısmen veya tamamen beyazlatılmış (kamolin pirinci dahil) |
32 |
|
3 |
05.20.10.30.02 |
Linyit - Ayıklanmış (parça) (Brüt kalori değeri < 23,865 kj/kg olan) |
25 |
|
4 |
05.20.10.30.03 |
Linyit - Toz (Brüt kalori değeri < 23,865 kj/kg olan) |
24 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
19 |
|
ELAZIĞ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
27 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
21 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
16 |
|
4 |
23.61.11.50.00 |
Karolar, döşeme taşları ve benzeri ürünler, çimentodan, betondan veya suni taştan olanlar (inşaat blokları ve tuğlaları hariç) |
14 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
ERZİNCAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
3 |
18.12.19.90.97 |
Başka yerde sınıflandırılmamış diğer basılı ürünler |
4 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
4 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
4 |
|
ERZURUM |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
19 |
|
3 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
16 |
|
4 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
15 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
15 |
|
ESKİŞEHİR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
45 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
21 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
20 |
|
4 |
10.13.14.60.06 |
Diğer - sosisler - sucuklar - salamlar - jambonlar (karaciğerden yapılmış olanlar hariç) (pastırma dahil) |
16 |
|
5 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
16 |
|
GAZİANTEP |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
13.93.11.00.04 |
Makine halıları (düğümlü olanlar) |
148 |
|
2 |
10.39.23.90.05 |
B.y.s. işlenmiş veya saklanmış sert kabuklu yemişler (ceviz, leblebi, sert kabuklu tropikal meyveler vb.) ile diğer tohumlar ve karışımları (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar, püre ve ezmeler, şekerle korunmuş olanlar hariç) |
122 |
|
3 |
10.39.23.90.04 |
Kavrulmuş badem ve Antep fıstığı |
94 |
|
4 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
67 |
|
5 |
13.10.81.10.03 |
Polipropilenden iplik (dikiş ipliği hariç) rötar/kable (Perakende satışa hazır olmayan) |
67 |
|
GİRESUN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
30 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış ve kavrulmuş olanlar dahil) |
26 |
|
3 |
10.61.23.00.02 |
Fındık unu ve granülleri |
17 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
16 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
GÜMÜŞHANE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
19 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
3 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
9 |
|
4 |
10.39.22.90.01 |
Reçel, marmelat, meyve jölesi ve pekmez (turunçgillerden yapılanlar ile homojenize müstahzarlar hariç) |
8 |
|
5 |
10.39.25.20.07 |
Dut - kurutulmuş |
6 |
|
HAKKARİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
13 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
9 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
6 |
|
5 |
10.81.12.30.01 |
Şeker - küp (rafine edilmiş) |
5 |
|
HATAY |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
64 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
52 |
|
3 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
33 |
|
4 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
24 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
21 |
|
ISPARTA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
49 |
|
2 |
20.53.10.20.00 |
Uçucu yağlar (kekik yağı, defne yağı vb. dahil) |
15 |
|
3 |
16.10.10.33.00 |
İbreli ağaç keresteleri; testere ile kesilmiş ya da uzunlamasına yontulmuş; dilimli ya da soyulmuş; kalınlığı > 6mm; uç birleştirmeli ya da zımparalanmış veya planyalanmışlar olanlar |
14 |
|
4 |
08.11.11.36.00 |
Mermer ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın tabakalar (slab) şeklinde kesilmiş |
11 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
9 |
|
MERSİN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
80 |
|
2 |
10.61.33.35.00 |
Tahıl embriyoları (bütün halde, yassılaştırılmış, pul haline getirilmiş veya öğütülmüş) (pirinç hariç) |
47 |
|
3 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
45 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
43 |
|
5 |
10.61.32.30.00 |
Dövülmüş kabuksuz yulaf, mısır, pirinç, çavdar, arpa ve diğer tahıllar ve kaba unları (irmik dahil) (buğday hariç) |
42 |
|
İSTANBUL |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
900 |
|
2 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
644 |
|
3 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
587 |
|
4 |
14.13.34.70.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için elbiseler (kot elbiseler dahil) (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
490 |
|
5 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar hariç) |
476 |
|
İZMİR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
102 |
|
2 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
92 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
84 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
80 |
|
5 |
10.51.40.50.03 |
Tulum peyniri |
78 |
|
KARS |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
31 |
|
2 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten türetilen diğer katı ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80 olan sürülebilir süt ürünleri hariç) |
23 |
|
3 |
10.51.40.50.03 |
Tulum peyniri |
18 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
5 |
10.51.40.30.02 |
Lor ve çökelek |
10 |
|
KASTAMONU |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar, bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
36 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
18 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
18 |
|
4 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak mobilyaları |
14 |
|
5 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler, testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş, dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı > 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe blokları, şeritleri ve frizleri hariç) |
12 |
|
KAYSERİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
31.03.11.00.00 |
Yatak destekleri (yaylı veya çelik tel ağlı ahşap veya metal iskeletler, ahşap latalı döşenmiş somya bazaları, divanlar dahil) |
90 |
|
2 |
31.00.12.10.00 |
Yatak haline getirilebilen koltuklar, çekyatlar ve kanepeler ve benzeri koltuklar (bahçe için olan koltuk, sandalye, tabure, bank ve benzeri oturaklar veya kamp ekipmanları hariç) |
82 |
|
3 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
75 |
|
4 |
25.12.10.30.00 |
Kapılar, kapı eşikleri, pencereler ve bunların kasaları (çerçeveleri), demirden veya çelikten |
71 |
|
5 |
31.03.12.70.00 |
Yaylı yataklar (gözenekli kauçuk veya plastikten olanlar hariç) |
69 |
|
KIRKLARELİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
26 |
|
2 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
20 |
|
3 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
15 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
15 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
KIRŞEHİR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
11 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
10 |
|
3 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
7 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
7 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
KOCAELİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
25.11.23.60.00 |
Diğer yapılar, demirden veya çelikten |
56 |
|
2 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
49 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
48 |
|
4 |
25.11.23.50.00 |
Diğer yapılar, esas olarak levhadan olanlar: diğerleri |
39 |
|
5 |
19.20.29.50.00 |
Makine yağları (ham petrolü damıtarak çıkarılan; petrol yağı ağırlığı => 70 % olan, motor yağları, endüstriyel yağlar ve gres yağları dahil sıvı damıtıklar) |
30 |
|
KONYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
29.32.30.90.00 |
HS 87.01'deki "Traktörler", HS 87.02'deki "Toplu halde yolcu taşımağa mahsus motorlu taşıtlar", HS 87.03'deki "Otomobili, steyşın vagonlar, yarış arabaları", HS 87.04'deki "Eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ve HS 87.05'deki "Özel amaçlı motorlu taşıtlar" için başka yerde sınıflandırılmamış diğer parçalar ve aksesuarlar ile bunların parçaları |
116 |
|
2 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
71 |
|
3 |
25.40.12.50.00 |
Çifte namlulu av tüfekleri, tüfekler, kısa tüfekler ve ağızdan dolmalı tüfekler (uzun namlulu tüfekler, vb. ile bastona benzetilmiş spor tabancaları dahil) (askeri amaçlı ateşli silahlar hariç) |
70 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
70 |
|
5 |
24.51.13.50.00 |
Gri dökme demirler, makineler ve mekanik donanımlar için (pistonlu motorlar için olanlar hariç) |
59 |
|
KÜTAHYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
24 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
19 |
|
3 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
18 |
|
4 |
10.39.23.90.05 |
B.y.s. işlenmiş veya saklanmış sert kabuklu yemişler (ceviz, leblebi, sert kabuklu tropikal meyveler vb.) ile diğer tohumlar ve karışımları (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar, püre ve ezmeler, şekerle korunmuş olanlar hariç) |
17 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
17 |
|
MALATYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.25.20.01 |
Kayısı - kurutulmuş |
77 |
|
2 |
22.23.14.50.01 |
Plastikten pencereler ve bunların çerçeveleri ile pervazları ve pencere eşikleri |
21 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
21 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
21 |
|
5 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak mobilyaları |
21 |
|
MANİSA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.18.00.02 |
Zeytin; sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş |
74 |
|
2 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
59 |
|
3 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
58 |
|
4 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
42 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
39 |
|
KAHRAMANMARAŞ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
13.10.61.52.00 |
Dokuma kumaşlar için taranmış pamuktan iplikler (perakende satışa hazır olmayan) (halı ve yer kaplaması için olanlar hariç) |
77 |
|
2 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar hariç) |
56 |
|
3 |
25.99.12.29.00 |
Mutfak ve ev eşyaları ile bunların parçaları, paslanmaz çelikten (çatal bıçak takımları hariç) |
40 |
|
4 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
26 |
|
5 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
26 |
|
MARDİN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
33 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
15 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
15 |
|
4 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
14 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
13 |
|
MUĞLA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları, büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar hariç) |
69 |
|
2 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
63 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
54 |
|
4 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil) (natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
37 |
|
5 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilenler hariç) |
31 |
|
MUŞ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
11 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
7 |
|
4 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
5 |
|
5 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
5 |
|
NEVŞEHIR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
29 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
28 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
22 |
|
4 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
13 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
11 |
|
NİĞDE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
15.11.31.00.00 |
Deri (büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
11 |
|
2 |
08.12.12.30.04 |
Mozaiktaşı |
8 |
|
3 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
8 |
|
4 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
7 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
7 |
|
ORDU |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
38 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış ve kavrulmuş olanlar dahil) |
18 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
4 |
10.39.30.00.00 |
Başka yerde sınıflandırılmamış hayvan tüketimi için kullanılan bitkisel yan ürünler ve atıklar |
14 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
13 |
|
RİZE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar - dökme |
93 |
|
2 |
10.83.13.00.01 |
Siyah çay (3 kg veya daha az miktarlarda, hemen tüketilmeye hazır paketler halinde) |
47 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
18 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
11 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
10 |
|
SAKARYA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
28 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
22 |
|
3 |
11.07.11.50.01 |
İçme suyu, şişelenmiş (tatlandırılmamış ve aromalandırılmamış) (kaynakta şişelenmiş memba suları dahil) |
22 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
19 |
|
5 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
19 |
|
SAMSUN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
34 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
33 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
29 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
20 |
|
5 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
19 |
|
SİİRT |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.10.00 |
Çakıl taşları (beton agregaları, kara yolu yapımı veya demir yolu balastı ya da diğer balastlama işleri için kullanılanlar); yuvarlak çakıl ve çakmaktaşı |
6 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
4 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
3 |
|
5 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
3 |
|
SİNOP |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
22 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
4 |
10.20.41.00.00 |
Balıkların, kabukluların, yumuşakçaların veya diğer su omurgasızlarının insan tüketimine uygun olmayan unları, kaba unları ve peletleri |
6 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
6 |
|
SİVAS |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
26 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
23 |
|
3 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
16 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
15 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
15 |
|
TEKİRDAĞ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
13.30.13.30.00 |
Pamuklu dokuma kumaşların boyanması, pamuk içeriği ? % 85 olanlar |
81 |
|
2 |
13.30.13.50.00 |
Sentetik filament ipliklerinden veya sentetik elyaftan yapılmış dokuma kumaşların boyanması |
58 |
|
3 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar hariç) |
47 |
|
4 |
15.11.41.30.00 |
Deri (koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha fazla işlenmemiş (güderi hariç) |
47 |
|
5 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
41 |
|
TOKAT |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden (silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
21 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
16 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
14 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
13 |
|
TRABZON |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar - dökme |
26 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
23 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
22 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
5 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten türetilen diğer katı ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80 olan sürülebilir süt ürünleri hariç) |
18 |
|
TUNCELİ |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
5 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
5 |
|
5 |
10.71.11.00.02 |
Pide |
4 |
|
ŞANLIURFA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
183 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
169 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
43 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
30 |
|
5 |
10.39.13.90.00 |
Sebzeler (patates, soğan, mantar ve yer mantarı hariç) ve sebze karışımları, kurutulmuş (tüm, parça, dilimlenmiş veya toz halinde fakat daha fazla hazırlanmamış) |
28 |
|
UŞAK |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
15.11.41.30.00 |
Deri (koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha fazla işlenmemiş (güderi hariç) |
55 |
|
2 |
13.10.31.00.99 |
Diğer sentetik devamsız lifler ve döküntüleri (eğirilme için kardelenmiş, taranmış veya başka şekilde işlenmiş) |
34 |
|
3 |
13.10.83.40.00 |
İplikler, pamukla karışık, ağırlığına göre sentetik devamsız elyaf içeriği < % 85 olanlar (dikiş ipliği hariç) (perakende satışa hazır olmayan) |
32 |
|
4 |
13.92.11.50.00 |
Battaniyeler ve seyahat battaniyeleri, sentetik elyaftan (elektrikli battaniyeler hariç) |
23 |
|
5 |
13.30.11.10.00 |
Elyafların boyanması |
22 |
|
VAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
24 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
23 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
17 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
11 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
11 |
|
YOZGAT |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
18 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
10 |
|
3 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
9 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
9 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
8 |
|
ZONGULDAK |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
05.10.10.30.04 |
Taşkömürü - Ayıklanmış (toz) (Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan kok üretimine olanak sağlayan maden kömürü) |
18 |
|
2 |
24.32.10.22.00 |
Soğuk haddelenmiş, dilinmiş şeritler, alaşımsız çelikten ve paslanmaz çelik ile elektrik/transformatör çeliği dışındaki alaşımlı çelikten, genişliği < 600 mm |
17 |
|
3 |
05.10.10.30.03 |
Taşkömürü - Yıkanmış (parça) (Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan kok üretimine olanak sağlayan maden kömürü) |
15 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
5 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
13 |
|
AKSARAY |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
19 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
18 |
|
3 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
15 |
|
4 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
11 |
|
5 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
11 |
|
BAYBURT |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
3 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
3 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
2 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
2 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
2 |
|
KARAMAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
2 |
10.72.12.53.00 |
Tatlı bisküviler; çikolatayla veya kakao içeren diğer müstahzarlarla kısmen veya tamamen kaplı gofret ve kağıt helvalar |
14 |
|
3 |
10.72.12.59.00 |
Gofretler ve kağıt helvalar (tuzlular dahil; çikolatayla veya çikolata içeren diğer müstahzarlarla kısmen veya tamamen kaplı gofret ve kağıt helvalar) |
13 |
|
4 |
28.93.17.20.00 |
Sanayi makineleri, şekerleme, kakao veya çikolatanın hazırlanması ve imalatı için olanlar |
13 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
10 |
|
KIRIKKALE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
11 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
3 |
46.71.13.00.01 |
LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) dolumu |
7 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
5 |
19.20.31.70.00 |
LPG, enerji dışı kullanımlar için (petrokimya endüstrisinde hammadde olarak kullanılan propan/bütanlar) |
6 |
|
BATMAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
15 |
|
2 |
20.30.22.79.00 |
Organik kompozit solventler ve incelticiler (tiner), kaplamalarla ve mürekkeplerle birlikte kullanılan (bütil asetat esaslı olanlar hariç) |
9 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
6 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
6 |
|
ŞIRNAK |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
7 |
|
2 |
08.99.10.00.00 |
Bitüm ve asfalt, doğal; asfaltitler ve asfaltlı kayalar (asfaltit - tuvenan) |
6 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
5 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
4 |
|
5 |
35.11.10.20.00 |
Konvansiyonel termal elektrik, kombine ısı ve enerji tesisleri (fosil yakıtları, biyo kütleler veya atıklar kullanan kombine ısı ve enerji tesisleri ile üretilen) |
4 |
|
BARTIN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
7 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
3 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
6 |
|
4 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
6 |
|
5 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi, videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
6 |
|
ARDAHAN |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
23 |
|
2 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
16 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
4 |
10.51.40.30.02 |
Lor ve çökelek |
12 |
|
5 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten türetilen diğer katı ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80 olan sürülebilir süt ürünleri hariç) |
7 |
|
IĞDIR |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
5 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi, öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
4 |
|
3 |
23.69.19.80.02 |
Betondan bordür taşları |
3 |
|
4 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni taştan |
3 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
2 |
|
YALOVA |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
30.11.24.90.97 |
Diğer kuru yük gemileri |
18 |
|
2 |
30.11.33.50.00 |
Yük taşıyıcı olmayan diğer gemiler |
9 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
8 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
7 |
|
5 |
25.11.23.60.00 |
Diğer yapılar, demirden veya çelikten |
6 |
|
KARABÜK |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
24.10.71.40.00 |
Diğer açık profiller, alaşımsız çelikten (sıcak haddeleme, sıcak çekme veya kalıptan çekme işlemlerinden daha ileri işlem görmemiş olanlar) |
24 |
|
2 |
24.10.62.10.02 |
Barlar ve çubuklar, sıcak haddelenmiş, betonu güçlendirmek için kullanılanlar, demir veya alaşımsız çelikten (C < % 0,25, dört yüzü haddeli, pürüzsüz yüzeyli olanlar) |
17 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
8 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
5 |
28.91.12.70.00 |
Metal haddeleme makinelerinin parçaları (silindirler hariç) |
7 |
|
KİLİS |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham (natürel/sızma zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar dahil) (natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar hariç) |
13 |
|
2 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina dahil) |
13 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
5 |
|
4 |
10.39.22.90.01 |
Reçel, marmelat, meyve jölesi ve pekmez (turunçgillerden yapılanlar ile homojenize müstahzarlar hariç) |
5 |
|
5 |
10.82.23.63.00 |
Şeker kaplı ürünler (badem şekeri dahil) |
4 |
|
OSMANİYE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
10.39.23.30.00 |
Yer fıstığı, hazırlanmış veya korunmuş (yer fıstığı ezmesi dahil) (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar ve diğer püre ve ezmeler hariç) |
22 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
13 |
|
3 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
9 |
|
4 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
8 |
|
5 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
8 |
|
DÜZCE |
||||
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Raporu Sayısı |
|
1 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler, testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş, dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı > 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe blokları, şeritleri ve frizleri hariç) |
24 |
|
2 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe)) |
20 |
|
3 |
14.13.34.70.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için elbiseler (kot elbiseler dahil) (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
13 |
|
4 |
14.13.24.45.00 |
Erkekler veya erkek çocukları için pantolon ve binici/külot pantolonu, suni veya sentetik elyaftan yapılmış (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) olanlar ile endüstriyel veya mesleki kıyafetler hariç) |
13 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
13 |
|
Not : 2012 yılı sonu itibari ile geçerliliği devam eden Kapasite Raporlarındaki bilgilerden derlenmiştir. |
||||