|
|
|
|
|
İLLERE GÖRE EN ÇOK KODLANAN İLK 5 ÜRÜN |
|
ADANA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
39 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
36 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
35 |
|
4 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
34 |
|
5 |
45.20.11.00.01 |
Otomobil ve yük taşıyan hafif motorlu kara taşıtlarının genel
bakım ve onarım hizmetleri (elektrik sistemi, tekerlek ve karoser onarım
hizmetleri hariç) |
30 |
|
ADIYAMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
16 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
14 |
|
3 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
14 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
11 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
10 |
|
AFYONKARAHİSAR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
171 |
|
2 |
10.91.10.37.00 |
Çiftlik hayvanlarının beslenmesinde kullanılan müstahzarlar,
kümes hayvanları için olanlar (karışımlar hariç) |
57 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
48 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
34 |
|
5 |
23.70.12.30.00 |
Karolar, küpler ve benzeri ürünler, dikdörtgen/kare şeklinde
olsun veya olmasın, en geniş yüzeyi, kenar uzunluğu < 7 cm. olan bir
karenin içine sığabilecek olanlar; suni olarak boyanmış granüller, küçük
parçalar ve tozlar |
33 |
|
AĞRI |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
9 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
8 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı
ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
3 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
3 |
|
AMASYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
14 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
14 |
|
3 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
11 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
10 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
10 |
|
ANKARA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
25.11.23.60.00 |
Diğer yapılar, demirden veya çelikten |
145 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası,
mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi,
videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
125 |
|
3 |
31.01.12.00.00 |
Ahşap mobilyalar, bürolarda kullanılan |
108 |
|
4 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için
bağlantı parçaları, yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları,
ayaklı aynalar, koltuklar hariç) |
106 |
|
5 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar, bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
104 |
|
ANTALYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
107 |
|
2 |
10.71.11.00.03 |
Simit, açma vb. |
82 |
|
3 |
10.71.12.00.00 |
Kek ve pastane ürünleri; tatlandırıcı ilave edilmiş diğer unlu
ürünler |
76 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
62 |
|
5 |
10.71.11.00.99 |
Diğer - kuru durumdayken % 5'e eşit veya daha az şeker ile % 5'e
eşit veya daha az yağ içeren taze ekmekler (bal, yumurta, peynir veya meyve
ilaveliler hariç) |
59 |
|
ARTVİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
3 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar -
dökme |
6 |
|
4 |
08.12.12.30.00 |
Kırılmış taşlar (beton agregaları, kara yolu yapımı veya demir
yolu balastı ya da diğer balastlama işleri için kullanılanlar) (çakıl taşı,
yuvarlak çakıl ve çakmaktaşı hariç) |
5 |
|
5 |
35.11.10.72.00 |
Hidro elektrik (hidro elektrik santralleri tarafından üretilen) |
4 |
|
AYDIN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
75 |
|
2 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak
değiştirilenler hariç) |
53 |
|
3 |
10.39.25.20.09 |
Diğer meyveler (muz, hurma, incir, ananas, avokado, guava,
mango, MANGOSTEEN, turunçgiller, üzüm, fındık ve ceviz hariç) - kurutulmuş |
47 |
|
4 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
42 |
|
5 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
42 |
|
BALIKESİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
63 |
|
2 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
38 |
|
3 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham
(natürel/sızma zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar
dahil) (natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar
hariç) |
36 |
|
4 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
36 |
|
5 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak
değiştirilenler hariç) |
32 |
|
BİLECİK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
37 |
|
2 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
36 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
14 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
5 |
23.70.12.30.00 |
Karolar, küpler ve benzeri ürünler, dikdörtgen/kare şeklinde
olsun veya olmasın, en geniş yüzeyi, kenar uzunluğu < 7 cm. olan bir
karenin içine sığabilecek olanlar; suni olarak boyanmış granüller, küçük
parçalar ve tozlar |
7 |
|
BİNGÖL |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
9 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
7 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
5 |
10.11.11.40.00 |
Sığır veya dana karkasları, yarım veya çeyrek kemikli
karkasları, taze veya soğutulmuş |
5 |
|
BİTLİS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
4 |
|
2 |
10.51.40.50.03 |
Tulum peyniri |
4 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni
taştan |
4 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
4 |
|
5 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
4 |
|
BOLU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
15.11.31.00.00 |
Deri (büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
52 |
|
2 |
01.47.00.00.00 |
Kümes hayvanları yetiştiriciliği |
18 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
9 |
|
4 |
10.13.16.00.00 |
Et veya sakatat unu, kaba unu ve peletleri (insan tüketimine
uygun olmayan); kıkırdaklar |
8 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
BURDUR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
93 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
42 |
|
3 |
08.11.11.36.00 |
Mermer ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın
tabakalar (slab) şeklinde kesilmiş |
18 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
18 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
17 |
|
BURSA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
31.09.12.30.00 |
Ahşap yatak odası mobilyaları (duvarlara gömme dolaplar için
bağlantı parçaları, yatak destekleri, lambalar ve aydınlatma parçaları,
ayaklı aynalar, koltuklar hariç) |
194 |
|
2 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası,
mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi,
videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
191 |
|
3 |
31.00.12.50.00 |
Ahşap iskeletli döşemeli koltuk, sandalye, tabure, bank ve
benzeri oturaklar (üç parçalı takımlar dahil) (döner koltuklar hariç) |
184 |
|
4 |
31.09.12.50.00 |
Ahşap yemek odası ve oturma odası mobilyaları (ayaklı aynalar,
koltuk, sandalye ve benzeri oturaklar hariç) |
182 |
|
5 |
13.20.33.30.97 |
Dokuma kumaşlar, suni devamsız elyaftan (farklı renk ipliklerden
olanlar hariç) |
167 |
|
ÇANAKKALE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
42 |
|
2 |
10.51.40.30.02 |
Lor ve çökelek |
25 |
|
3 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
20 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
17 |
|
5 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak
değiştirilenler hariç) |
17 |
|
ÇANKIRI |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
13 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
3 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
8 |
|
4 |
08.12.22.10.03 |
Bentonit - öğütülmüş |
6 |
|
5 |
10.91.10.37.00 |
Çiftlik hayvanlarının beslenmesinde kullanılan müstahzarlar,
kümes hayvanları için olanlar (karışımlar hariç) |
5 |
|
ÇORUM |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.02 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
34 |
|
2 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
29 |
|
3 |
01.47.00.00.00 |
Kümes hayvanları yetiştiriciliği |
27 |
|
4 |
28.93.13.00.00 |
Değirmencilik sanayinde kullanılan veya hububat ya da kuru
baklagillerin işlenmesi için kullanılan makineler (çiftlik tipi makineler
hariç) |
24 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
21 |
|
DENİZLİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.20.42.00.00 |
Havlu ve benzeri ilmeği kesilmemiş dokuma kumaşlar, pamuktan
olanlar |
126 |
|
2 |
13.92.14.30.00 |
Tuvalet ve mutfakta kullanılan örtüler, pamuklu havlu ve benzeri
ilmeği kesilmemiş dokumadan |
122 |
|
3 |
13.20.20.44.00 |
Dokuma kumaşlar, pamuktan (ev tekstil ürünleri veya döşemelik
tekstil için, tek renk ipliklerden, ağırlığı > 200 gr/m² olanlar) |
98 |
|
4 |
14.14.12.40.00 |
Erkekler veya erkek çocukları için ropdöşambır, bornoz ve
benzeri eşyalar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
86 |
|
5 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
78 |
|
DİYARBAKIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
38 |
|
2 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
26 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
22 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
21 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
18 |
|
EDİRNE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.30.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (pirincin kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
37 |
|
2 |
10.61.12.30.00 |
Pirinç, kısmen veya tamamen beyazlatılmış (kamolin pirinci
dahil) |
31 |
|
3 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
19 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
18 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
17 |
|
ELAZIĞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
26 |
|
2 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
19 |
|
3 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
16 |
|
4 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası,
mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi,
videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
12 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
11 |
|
ERZİNCAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
8 |
|
3 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
6 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
4 |
|
5 |
07.29.19.00.13 |
Krom - Konsantre |
4 |
|
ERZURUM |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
22 |
|
2 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
20 |
|
3 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
18 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
ESKİŞEHİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
41 |
|
2 |
10.13.15.85.00 |
Hazır veya korunmuş büyükbaş hayvanların etleri veya
sakatatları, (sosisler ve benzeri ürünler, homojenize müstahzarlar, karaciğer
müstahzarları ve hazır yemekler hariç) |
18 |
|
3 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
17 |
|
4 |
27.52.20.00.00 |
Elektriksiz sobaların, kuzinelerin, ızgaraların, yemek pişirme
ocaklarının, barbekülerin, mangalların, pişirme gözlerinin, tabak ısıtma
ocaklarının ve benzeri ev tipi cihazların demir veya çelikten parçaları (gaz,
sıvı veya katı yakıtlı cihazlar için) |
16 |
|
5 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası,
mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi,
videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
16 |
|
GAZİANTEP |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.93.11.00.04 |
Makine halıları (düğümlü olanlar) |
135 |
|
2 |
10.39.23.90.05 |
B.y.s. işlenmiş veya saklanmış sert kabuklu yemişler (ceviz,
leblebi, sert kabuklu tropikal meyveler vb.) ile diğer tohumlar ve
karışımları (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar,
püre ve ezmeler, şekerle korunmuş olanlar hariç) |
109 |
|
3 |
10.39.23.90.04 |
Kavrulmuş badem ve Antep fıstığı |
86 |
|
4 |
10.89.19.40.00 |
Peynir fondüleri ve başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda
müstahzarları |
80 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
65 |
|
GİRESUN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
25 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış
ve kavrulmuş olanlar dahil) |
21 |
|
3 |
10.61.23.00.02 |
Fındık unu ve granülleri |
18 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
11 |
|
GÜMÜŞHANE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
16 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
3 |
10.39.25.20.07 |
Dut - kurutulmuş |
9 |
|
4 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı
ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
6 |
|
5 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
6 |
|
HAKKARİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
7 |
|
2 |
10.81.12.30.01 |
Şeker - küp (rafine edilmiş) |
6 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
4 |
10.81.12.30.02 |
Şeker - kristal toz (rafine edilmiş) |
5 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
5 |
|
HATAY |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
60 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
53 |
|
3 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
42 |
|
4 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak
değiştirilenler hariç) |
40 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
ISPARTA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
53 |
|
2 |
20.53.10.20.00 |
Uçucu yağlar (kekik yağı, defne yağı vb. dahil) |
15 |
|
3 |
16.10.10.33.00 |
İbreli ağaç keresteleri; testere ile kesilmiş ya da uzunlamasına
yontulmuş; dilimli ya da soyulmuş; kalınlığı > 6mm; uç birleştirmeli ya da
zımparalanmış veya planyalanmışlar olanlar |
10 |
|
4 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
9 |
|
5 |
08.11.11.36.00 |
Mermer ve traverten, dikdörtgen veya kare bloklar ya da kalın
tabakalar (slab) şeklinde kesilmiş |
8 |
|
MERSİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.32.30.00 |
Dövülmüş kabuksuz yulaf, mısır, pirinç, çavdar, arpa ve diğer
tahıllar ve kaba unları (irmik dahil) (buğday hariç) |
66 |
|
2 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
48 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
44 |
|
4 |
10.61.33.35.00 |
Tahıl embriyoları (bütün halde, yassılaştırılmış, pul haline
getirilmiş veya öğütülmüş) (pirinç hariç) |
42 |
|
5 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
41 |
|
İSTANBUL |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko)
veya tığ işi (kroşe)) |
791 |
|
2 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
523 |
|
3 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
489 |
|
4 |
14.13.34.70.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için elbiseler (kot elbiseler dahil)
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
392 |
|
5 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar
hariç) |
357 |
|
İZMİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko)
veya tığ işi (kroşe)) |
104 |
|
2 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
71 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
70 |
|
4 |
25.73.50.70.00 |
Enjeksiyon veya sıkıştırma tipi kalıplar, kauçuk ve plastik için |
65 |
|
5 |
10.51.40.50.03 |
Tulum peyniri |
65 |
|
KARS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
48 |
|
2 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
36 |
|
3 |
10.51.40.30.99 |
Diğer olgunlaşmamış veya tuzlanmamış peynir |
14 |
|
4 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten
türetilen diğer katı ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80
olan sürülebilir süt ürünleri hariç) |
12 |
|
5 |
10.51.40.50.03 |
Tulum peyniri |
12 |
|
KASTAMONU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
16.23.11.50.00 |
Kapılar, bunların kasaları ve eşikleri (ahşaptan yapılmış) |
31 |
|
2 |
31.02.10.00.00 |
Mutfak mobilyaları |
13 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
4 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler, testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş,
dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı > 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe
blokları, şeritleri ve frizleri hariç) |
12 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
12 |
|
KAYSERİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
31.03.11.00.00 |
Yatak destekleri (yaylı veya çelik tel ağlı ahşap veya metal
iskeletler, ahşap latalı döşenmiş somya bazaları, divanlar dahil) |
69 |
|
2 |
31.00.12.10.00 |
Yatak haline getirilebilen koltuklar, çekyatlar ve kanepeler ve
benzeri koltuklar (bahçe için olan koltuk, sandalye, tabure, bank ve benzeri
oturaklar veya kamp ekipmanları hariç) |
60 |
|
3 |
25.12.10.30.00 |
Kapılar, kapı eşikleri, pencereler ve bunların kasaları
(çerçeveleri), demirden veya çelikten |
59 |
|
4 |
31.03.12.70.00 |
Yaylı yataklar (gözenekli kauçuk veya plastikten olanlar hariç) |
57 |
|
5 |
31.09.13.00.00 |
Diğer ahşap mobilyalar (yatak odası, yemek odası, oturma odası,
mutfak, büro, tıbbi, cerrahi, dişçilik/veterinerlik mobilyaları ile hi-fi,
videolar ve televizyonlar için özel tasarlanmış kasalar ve dolaplar hariç) |
56 |
|
KIRKLARELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
25 |
|
2 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
21 |
|
3 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
16 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
13 |
|
KIRŞEHİR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
9 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
7 |
|
3 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
7 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
5 |
|
5 |
10.91.10.10.00 |
Çiftlik hayvanları yemleri için karışımlar |
4 |
|
KOCAELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
25.11.23.50.00 |
Diğer yapılar, esas olarak levhadan olanlar: diğerleri |
47 |
|
2 |
25.11.23.60.00 |
Diğer yapılar, demirden veya çelikten |
47 |
|
3 |
38.32.33.00.01 |
Plastik ikincil hammaddeler |
31 |
|
4 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
31 |
|
5 |
22.29.91.60.02 |
Motorlu kara taşıtları, traktörler, bisikletler, motosikletler
ve diğer kara taşıtları için diğer plastik aksam ve parçaları (elyafla
güçlendirilmiş olanlar hariç) |
28 |
|
KONYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
29.32.30.90.00 |
HS 87.01'deki "Traktörler", HS 87.02'deki "Toplu
halde yolcu taşımağa mahsus motorlu taşıtlar", HS 87.03'deki
"Otomobili, steyşın vagonlar, yarış arabaları", HS 87.04'deki
"Eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ve HS 87.05'deki "Özel
amaçlı motorlu taşıtlar" için başka yerde sınıflandırılmamış diğer
parçalar ve aksesuarlar ile bunların parçaları |
107 |
|
2 |
24.51.13.50.00 |
Gri dökme demirler, makineler ve mekanik donanımlar için
(pistonlu motorlar için olanlar hariç) |
70 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
61 |
|
4 |
29.20.23.00.00 |
Diğer treyler (römork) ve yarı treyler (yarı römork), yük
taşımak için |
54 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
54 |
|
KÜTAHYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
24 |
|
2 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
19 |
|
3 |
10.71.11.00.02 |
Pide |
19 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
14 |
|
5 |
10.39.23.90.05 |
B.y.s. işlenmiş veya saklanmış sert kabuklu yemişler (ceviz,
leblebi, sert kabuklu tropikal meyveler vb.) ile diğer tohumlar ve
karışımları (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar,
püre ve ezmeler, şekerle korunmuş olanlar hariç) |
14 |
|
MALATYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.39.25.20.01 |
Kayısı - kurutulmuş |
84 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
23 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
19 |
|
4 |
14.14.21.00.02 |
Erkek/erkek çocuk için gömlek; pamuktan (örgü (triko) veya tığ
işi (kroşe) olanlar) |
19 |
|
5 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar
hariç) |
16 |
|
MANİSA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.39.18.00.02 |
Zeytin; sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş |
73 |
|
2 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden
(silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
57 |
|
3 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
50 |
|
4 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
42 |
|
5 |
10.39.18.00.03 |
Sebzeler; sirke/asetik asitle hazırlanmış, konserve edilmiş -
turşu hariç |
35 |
|
KAHRAMANMARAŞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.10.61.52.00 |
Dokuma kumaşlar için taranmış pamuktan iplikler (perakende
satışa hazır olmayan) (halı ve yer kaplaması için olanlar hariç) |
75 |
|
2 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar
hariç) |
52 |
|
3 |
25.99.12.29.00 |
Mutfak ve ev eşyaları ile bunların parçaları, paslanmaz çelikten
(çatal bıçak takımları hariç) |
40 |
|
4 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
27 |
|
5 |
25.99.12.57.00 |
Diğer sofra, mutfak ve ev eşyaları ile bunların parçaları, vb.,
alüminyumdan |
25 |
|
MARDİN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
32 |
|
2 |
10.61.32.30.00 |
Dövülmüş kabuksuz yulaf, mısır, pirinç, çavdar, arpa ve diğer
tahıllar ve kaba unları (irmik dahil) (buğday hariç) |
14 |
|
3 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
14 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
13 |
|
5 |
10.61.33.55.05 |
Bulgur |
12 |
|
MUĞLA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.70.12.10.00 |
Doğal taşlardan kaldırım döşemeleri, kaldırım kenar taşları,
büyük ve yassı döşeme taşları (kayağantaşından (arduvaz - kayraktaşı) olanlar
hariç) |
62 |
|
2 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
51 |
|
3 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
49 |
|
4 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham
(natürel/sızma zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar
dahil) (natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar
hariç) |
27 |
|
5 |
10.71.11.00.03 |
Simit, açma vb. |
26 |
|
MUŞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
13 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
12 |
|
3 |
08.12.12.90.00 |
Traverten, ekosin, granit, porfir (somaki taşı), bazalt, kumtaşı
ve diğer anıt taşlarının granül, mıcır ve tozları |
5 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
5 |
|
5 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
4 |
|
NEVŞEHIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
27 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
22 |
|
3 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni
taştan |
16 |
|
4 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
10 |
|
5 |
82.92.10.00.01 |
Gıda maddelerinin ambalajlanması ve dolumu |
7 |
|
NİĞDE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
15.11.31.00.00 |
Deri (büyükbaş hayvan derileri, kılsız ve bütün halde) |
11 |
|
2 |
08.12.12.30.04 |
Mozaiktaşı |
9 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
8 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
6 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
ORDU |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
41 |
|
2 |
10.39.23.90.03 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmış (dilimlenmiş, kıyılmış
ve kavrulmuş olanlar dahil) |
17 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
4 |
56.29.00.00.00 |
Diğer yiyecek hizmeti faaliyetleri |
14 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
RİZE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar -
dökme |
93 |
|
2 |
10.83.13.00.01 |
Siyah çay (3 kg veya daha az miktarlarda, hemen tüketilmeye
hazır paketler halinde) |
43 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
20 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
5 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
12 |
|
SAKARYA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
20 |
|
2 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
16 |
|
3 |
11.07.11.50.01 |
İçme suyu, şişelenmiş (tatlandırılmamış ve aromalandırılmamış)
(kaynakta şişelenmiş memba suları dahil) |
16 |
|
4 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler, testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş,
dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı > 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe
blokları, şeritleri ve frizleri hariç) |
15 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
15 |
|
SAMSUN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
38 |
|
2 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
33 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
24 |
|
4 |
82.92.00.00.00 |
Paketleme faaliyetleri |
22 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
21 |
|
SİİRT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
2 |
08.12.12.10.00 |
Çakıl taşları (beton agregaları, kara yolu yapımı veya demir
yolu balastı ya da diğer balastlama işleri için kullanılanlar); yuvarlak
çakıl ve çakmaktaşı |
5 |
|
3 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
4 |
|
4 |
08.12.11.90.00 |
İnşaat kumları (killi kumlar gibi); kaolinli kumlar; feldispatlı
kumlar (silis kumları, metal taşıyan kumlar hariç, vollastonit - tuvenan
dahil) |
4 |
|
5 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
3 |
|
SİNOP |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden
(silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
20 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
3 |
10.20.41.00.00 |
Balıkların, kabukluların, yumuşakçaların veya diğer su
omurgasızlarının insan tüketimine uygun olmayan unları, kaba unları ve
peletleri |
7 |
|
4 |
10.41.60.30.00 |
Hayvansal katı ve sıvı yağlar ile bunların fraksiyonları (kısmen
veya tamamen hidrojene edilmiş, esterleştirilmiş veya elaidinize edilmiş
fakat daha ileri yöntemlerle hazırlanmamış (rafine edilmiş olanlar dahil)) |
6 |
|
5 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko)
veya tığ işi (kroşe)) |
6 |
|
SİVAS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
21 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
21 |
|
3 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
14 |
|
4 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
5 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
12 |
|
TEKİRDAĞ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.30.13.30.00 |
Pamuklu dokuma kumaşların boyanması, pamuk içeriği ? % 85
olanlar |
88 |
|
2 |
13.30.13.50.00 |
Sentetik filament ipliklerinden veya sentetik elyaftan yapılmış
dokuma kumaşların boyanması |
59 |
|
3 |
15.11.41.30.00 |
Deri (koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha
fazla işlenmemiş (güderi hariç) |
45 |
|
4 |
13.91.19.10.00 |
Örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) kumaşlar (havlı kumaşlar
hariç) |
43 |
|
5 |
13.30.14.30.00 |
Pamuklu dokuma kumaşlara baskı yapılması, pamuk içeriği ? % 85
olanlar |
36 |
|
TOKAT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.32.11.10.00 |
İnşaat tuğlaları, ateşe dayanıklı (refrakter) olmayan kilden
(silisli fosil unlarından veya silisli topraklardan olanlar hariç) |
19 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
15 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
14 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
13 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
13 |
|
TRABZON |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.83.13.00.03 |
Siyah çay - 3 kg 'dan büyük paketlerde hazırlanmış olanlar -
dökme |
26 |
|
2 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
24 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
23 |
|
4 |
10.51.30.50.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 85 olan) ve sütten
türetilen diğer katı ve sıvı yağlar (ağırlığına göre, yağ içeriği < % 80
olan sürülebilir süt ürünleri hariç) |
19 |
|
5 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
18 |
|
TUNCELİ |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.52.41.00 |
Kesilmiş süt, krema, yoğurt ve diğer mayalı ürünler |
6 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
4 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
6 |
|
5 |
10.71.11.00.03 |
Simit, açma vb. |
5 |
|
ŞANLIURFA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.41.90.02 |
Pamuk tohumu yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı atıklar |
164 |
|
2 |
13.10.25.00.00 |
Pamuk (kardelenmiş veya taranmış) |
149 |
|
3 |
10.39.13.90.00 |
Sebzeler (patates, soğan, mantar ve yer mantarı hariç) ve sebze
karışımları, kurutulmuş (tüm, parça, dilimlenmiş veya toz halinde fakat daha
fazla hazırlanmamış) |
39 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
36 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
35 |
|
UŞAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
13.10.31.00.99 |
Diğer sentetik devamsız lifler ve döküntüleri (eğirilme için
kardelenmiş, taranmış veya başka şekilde işlenmiş) |
42 |
|
2 |
15.11.41.30.00 |
Deri (koyun veya kuzu derileri, yünsüz), tabaklanmış, fakat daha
fazla işlenmemiş (güderi hariç) |
38 |
|
3 |
13.92.11.50.00 |
Battaniyeler ve seyahat battaniyeleri, sentetik elyaftan
(elektrikli battaniyeler hariç) |
28 |
|
4 |
13.10.83.40.00 |
İplikler, pamukla karışık, ağırlığına göre sentetik devamsız
elyaf içeriği < % 85 olanlar (dikiş ipliği hariç) (perakende satışa hazır
olmayan) |
27 |
|
5 |
13.10.82.10.00 |
İplikler, ağırlığına göre sentetik devamsız elyaf içeriği ? % 85
olanlar (dikiş ipliği hariç) (perakende satışa hazır olmayan) |
22 |
|
VAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
14 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
14 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
11 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
10 |
|
5 |
56.29.00.00.00 |
Diğer yiyecek hizmeti faaliyetleri |
8 |
|
YOZGAT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
16 |
|
2 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
12 |
|
3 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
11 |
|
4 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
10 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
10 |
|
ZONGULDAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
05.10.10.30.04 |
Taşkömürü - Ayıklanmış (toz) (Brüt Kalori Değeri > 23,865
kj/kg olan kok üretimine olanak sağlayan maden kömürü) |
20 |
|
2 |
24.32.10.22.00 |
Soğuk haddelenmiş, dilinmiş şeritler, alaşımsız çelikten ve
paslanmaz çelik ile elektrik/transformatör çeliği dışındaki alaşımlı
çelikten, genişliği < 600 mm |
17 |
|
3 |
05.10.10.30.01 |
Taşkömürü - Tuvenan (Brüt Kalori Değeri > 23,865 kj/kg olan
kok üretimine olanak sağlayan maden kömürü) |
15 |
|
4 |
05.10.10.30.02 |
Taşkömürü - Ayıklanmış (parça) (Brüt Kalori Değeri > 23,865
kj/kg olan kok üretimine olanak sağlayan maden kömürü) |
14 |
|
5 |
46.72.13.00.01 |
Sac kesimi |
13 |
|
AKSARAY |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
17 |
|
2 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
11 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
11 |
|
4 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
9 |
|
5 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni
taştan |
9 |
|
BAYBURT |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
3 |
|
2 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
3 |
|
3 |
10.61.24.00.00 |
Ekmek, kek, pasta, gevrek ekmek, bisküvi, gofret, kağıt helva,
peksimet, kızarmış ekmek ve benzer kızarmış ürünler ve diğer unlu mamulleri
hazırlamak için kullanılan hamur ve karışımlar |
2 |
|
4 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
2 |
|
5 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
2 |
|
KARAMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.72.12.53.00 |
Tatlı bisküviler; çikolatayla veya kakao içeren diğer
müstahzarlarla kısmen veya tamamen kaplı gofret ve kağıt helvalar |
14 |
|
2 |
28.93.17.20.00 |
Sanayi makineleri, şekerleme, kakao veya çikolatanın
hazırlanması ve imalatı için olanlar |
12 |
|
3 |
10.72.12.59.00 |
Gofretler ve kağıt helvalar (tuzlular dahil; çikolatayla veya
çikolata içeren diğer müstahzarlarla kısmen veya tamamen kaplı gofret ve
kağıt helvalar) |
12 |
|
4 |
08.11.11.33.00 |
Mermer ve traverten, ham veya kabaca tıraşlanmış |
12 |
|
5 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
11 |
|
KIRIKKALE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
12 |
|
2 |
10.61.40.50.00 |
Kepek, kavuz ve diğer artıklar (buğdayın kalburdan geçirilmesi,
öğütülmesi veya diğer işlemleri sonucunda kalan) |
10 |
|
3 |
19.20.31.70.00 |
LPG, enerji dışı kullanımlar için (petrokimya endüstrisinde
hammadde olarak kullanılan propan/bütanlar) |
7 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
5 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
BATMAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
20.30.22.79.00 |
Organik kompozit solventler ve incelticiler (tiner),
kaplamalarla ve mürekkeplerle birlikte kullanılan (bütil asetat esaslı
olanlar hariç) |
11 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
7 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
6 |
|
4 |
20.12.21.50.99 |
Başka yerde sınıflandırılmamış diğer sentetik organik boyayıcı
maddeler ve müstahzarları (vat boyalar dahil) |
6 |
|
5 |
56.29.00.00.00 |
Diğer yiyecek hizmeti faaliyetleri |
5 |
|
ŞIRNAK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
19.20.11.00.00 |
Briket kömürü, yumurta biçiminde (pres kömür) olanlar ve benzeri
katı yakıtlar (taşkömüründen imal edilmiş) |
5 |
|
2 |
56.29.19.00.01 |
Sözleşme esasına dayalı diğer yiyecek hizmetleri (Yemek
fabrikaları ve toplu yemek mutfakları) |
4 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
4 |
|
4 |
35.11.10.20.00 |
Konvansiyonel termal elektrik, kombine ısı ve enerji tesisleri
(fosil yakıtları, biyo kütleler veya atıklar kullanan kombine ısı ve enerji
tesisleri ile üretilen) |
4 |
|
5 |
10.61.21.00.02 |
Ekmeklik ve kaplıca (kızıl) buğday unu |
3 |
|
BARTIN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
14.14.23.00.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için bluz, gömlek ve gömlek bluzlar
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
11 |
|
2 |
14.13.34.70.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için elbiseler (kot elbiseler dahil)
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
9 |
|
3 |
14.13.21.20.00 |
Erkekler veya erkek çocukları için paltolar, montlar, pelerinler
ve benzeri eşyalar |
8 |
|
4 |
14.19.12.10.00 |
Eşofmanlar (örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) tekstilden) |
7 |
|
5 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
6 |
|
ARDAHAN |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
18 |
|
2 |
10.51.30.30.00 |
Tereyağı (ağırlığına göre, yağ içeriği ? % 85 olan) |
15 |
|
3 |
10.51.40.30.02 |
Lor ve çökelek |
11 |
|
4 |
08.12.12.30.02 |
Mıcır |
7 |
|
5 |
10.51.40.30.99 |
Diğer olgunlaşmamış veya tuzlanmamış peynir |
6 |
|
IĞDIR |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
23.61.11.50.00 |
Karolar, döşeme taşları ve benzeri ürünler, çimentodan, betondan
veya suni taştan olanlar (inşaat blokları ve tuğlaları hariç) |
3 |
|
2 |
23.69.19.80.02 |
Betondan bordür taşları |
3 |
|
3 |
23.63.10.00.00 |
Hazır beton |
3 |
|
4 |
10.81.12.30.01 |
Şeker - küp (rafine edilmiş) |
3 |
|
5 |
23.61.11.30.00 |
İnşaat blokları ve tuğlaları, çimentodan, betondan veya suni
taştan |
3 |
|
YALOVA |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
30.11.24.90.97 |
Diğer kuru yük gemileri |
23 |
|
2 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
8 |
|
3 |
14.13.35.49.02 |
Kadın/kız çocuk için pantolon/kısa pantolon, sentetik lifden
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) olanlar ile endüstriyel veya mesleki
kıyafetler hariç) |
6 |
|
4 |
08.12.12.50.00 |
Granül, mıcır ve tozlar, mermerden |
5 |
|
5 |
30.11.33.50.00 |
Yük taşıyıcı olmayan diğer gemiler |
5 |
|
KARABÜK |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
24.10.71.40.00 |
Diğer açık profiller, alaşımsız çelikten (sıcak haddeleme, sıcak
çekme veya kalıptan çekme işlemlerinden daha ileri işlem görmemiş olanlar) |
27 |
|
2 |
24.10.62.10.02 |
Barlar ve çubuklar, sıcak haddelenmiş, betonu güçlendirmek için
kullanılanlar, demir veya alaşımsız çelikten (C < % 0,25, dört yüzü
haddeli, pürüzsüz yüzeyli olanlar) |
21 |
|
3 |
28.91.12.70.00 |
Metal haddeleme makinelerinin parçaları (silindirler hariç) |
8 |
|
4 |
24.31.10.50.00 |
Diğer barlar ve çubuklar, demirden veya alaşımsız çelikten,
soğuk işleme veya soğuk şekillendirme işlemlerinden daha ileri işlem görmemiş
olanlar (örn. soğuk çekme), ağırlığına göre karbon içeriği ? % 0,25 olanlar
(otomat çeliğinden olanlar hariç) |
6 |
|
5 |
10.82.23.90.01 |
Lokum |
6 |
|
KİLİS |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.41.23.30.00 |
Yalnızca zeytinden elde edilen yağlar ve fraksiyonları, ham
(natürel/sızma zeytinyağlarıyla veya rafine edilmiş olanlarla harmanlananlar
dahil) (natürel/sızma zeytin yağı ve kimyasal olarak değiştirilen yağlar
hariç) |
10 |
|
2 |
10.41.41.90.01 |
Zeytin yağı üretiminden arta kalan küspe ve katı artıklar (prina
dahil) |
10 |
|
3 |
10.71.11.00.01 |
Ekmek - normal |
6 |
|
4 |
10.39.23.90.04 |
Kavrulmuş badem ve Antep fıstığı |
3 |
|
5 |
22.22.11.00.02 |
Torbalar ve çantalar (külahlar dahil) etilen polimerlerinden
olanlar |
3 |
|
OSMANİYE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
10.39.23.30.00 |
Yer fıstığı, hazırlanmış veya korunmuş (yer fıstığı ezmesi
dahil) (sirke veya asetik asitle hazırlananlar, dondurulmuş olanlar ve diğer
püre ve ezmeler hariç) |
23 |
|
2 |
13.10.61.60.00 |
Pamuk iplikler (perakende satışa hazır) (dikiş ipliği hariç) |
11 |
|
3 |
10.51.40.50.02 |
Beyaz peynir |
9 |
|
4 |
10.51.40.50.01 |
Kaşar peyniri |
8 |
|
5 |
10.41.23.10.00 |
Natürel/sızma zeytinyağı ve fraksiyonları (kimyasal olarak
değiştirilenler hariç) |
8 |
|
DÜZCE |
|
Sıra |
Kodu |
Açıklama |
Kapasite Rapor Sayısı |
|
1 |
16.10.10.50.00 |
Keresteler, testere ile kesilmiş /uzunlamasına yontulmuş,
dilimlenmiş/soyulmuş, kalınlığı > 6 mm; (ibreli ve tropik ağaçlar ile meşe
blokları, şeritleri ve frizleri hariç) |
26 |
|
2 |
10.39.23.90.02 |
Kabuksuz işlenmiş fındık - beyazlatılmamış |
18 |
|
3 |
14.13.34.70.00 |
Kadınlar veya kız çocukları için elbiseler (kot elbiseler dahil)
(örgü (triko) veya tığ işi (kroşe) hariç) |
15 |
|
4 |
14.14.30.00.01 |
Tişört, fanila, atlet vs. giyim eşyası; pamuktan (örgü (triko)
veya tığ işi (kroşe)) |
15 |
|
5 |
13.99.11.50.00 |
Danteller, makine yapımı (parça, şerit veya motif şeklinde) |
14 |
|
|
|
|
|
|
Not : 2009-2011 yılları arasında düzenlenmiş ve 2011 yılı sonu itibari ile geçerliliği
devam eden Kapasite Raporlarındaki bilgilerden derlenmiştir. |
|
|
|
|
|
|